Jump to content
Българският форум за музиканти

nicky_p

Members
  • Мнения

    54
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nicky_p

  1. nicky_p

    Yamaha Mm6

    Ами, за тези пари толкова!!! :unsure:
  2. nicky_p

    Нещо ново

    Погледнете ако ви е станало интересно !!! КОРГ М3 Видео ДЕМО'то е много интересно!!! Приятно преглъщане, вече ми присяда за 6'ти път!!!
  3. КОРГ ПА 800, това е!!!
  4. nicky_p

    Korg Triton Help

    Ле'то няма опция за експанжан!!!!!!!!! Има са мо за РАМ и Семплинг!!! 100% сигурно Тритон ле НЯМА,РАМ 64мб Тритон класик има за 2 експанжана, РАМ 64мб Тритон студио за 7 експанжана, РАМ 96мб Тритон рак за 8 експанжана, РАМ 96мб Тритон Екстрийм НЯМА, РАМ 96мб РОМ памет на ЛЕ и Класик = 32мб
  5. Провери тук!!! CME VX 6
  6. Triton Extreme Ето това е най-откачения ТРИТОН!!!!!!!!
  7. Tyros няма семплинг !!! PA 1 X ИМА!!! Относно "дървено" звучене ....... абе не ми звучи дървено!!! По принцип тези инструменти не са правени за "ЧАЛГА" както се упоменава по-горе в темата. Те са правни за всичко друго, но не КОНКРЕТНО за чалга!!! И още много +'ове за КОРГа
  8. Roland G70!!!! Това е самосвирката!!!
  9. Е, защо да не си взима КОРГ? Какво му е?
  10. С кои КХ драивери си? 3537?
  11. Много ги хвалите тези еволюшани.... Аз бачкам с Роланд А70 + Ямаха МУ90р и спрях да ползвам компютъра на сцената за сега. Имам звук и от модука и от А70то, защото модула има 2 входа през които може да се включи нещо стерео или 2 неща моно. От друга страна ако искам мога да пускам ефект на 2те неща по отделно или на стереото , мога да ползвам модула и като ефект процесор. МУ90р има 2 стерео изхода и още 2 които могат да се ползват , значи-2(стерео)+2(моно) миди им А и миди ин Б = миди тру и миди аут. Като сложим и ПС то Хост. Струва около 450лв + А70 около 1200лв + лаптоп около 750лв(защото не ти трябва много за да ползваш ХАММОНД Б4, а за другите недеи да мислиш те нетоварят много) едно АСИО 4 ОЛЛ и си готов да забиеш и на уембли стига да знаеш как да управляваш всичкото това!!! Незнам защо се пренебрегва А70 като МИДИ контролер просто е много добре измислен, има еднин ЕКПАНЖЪН за него ВЕ ГС Про със който А70то става Синт от нивото на саундКанвас СЦ 88 Про. Относно спирането на токс на сцената , да ИМА И ЮПС'и 65-70лв и си решаваш проблема глобално!!! Успех в избора!!!
  12. Може да си вземеш модул със PCtoHost интерфеис и си решаваш проблема с МИДИ входовете и изходите връзва се към COM port на лаптопа и се инсталира един драивер и това е цялата игра после в която и да е програма имаш миди диваис през модула и няма никакво закъснение плюс това може да му ползваш и звуците!!!!
  13. може да погледнеш и тук ЛИНК много добре направени програми !!!
  14. nicky_p

    Midi

    Ами в железарските магазини, аптеките)) Може да си ги правите!!! Да си ги купите!!! Да ползвате от интернет недоброкачествени продукти..... ВА7 има много възножности за правене и обработка!!!!
  15. Купуваш Yamaha MU90r + кабел PC to HOST и го ползваш като MIDI IN/OUT Кабела се включва в серийния порт на компютъра!!! много полезно нещо
  16. Тук е обяснено за ЛЕ'то всичко www.korgforums.com
  17. Този саит е много добър за КОРГ юзъри www.korgforums.com
  18. nicky_p

    Synth's

    Ами лично Аз не съм много фен на касио, ама наистина по кръчмите много го използват
  19. Прав си, при класическия АДСР е така, Аз имам друго предвид, КОРГ имат малко повечко от АДСР имат и слопе и бреак и атак старт и левел, та за това казвам че става по-мазничко)))
  20. Release също е част от ADSR-а: Atack, Decay, Sustain, Release, като в зависимост от приложението (в/у amplifier-а или frequency) променят или силата или начина на звучене на тона. Atack - времето в което envelope generator-а достига до максимума, (брасови, стрингсови и др. подобни звуци) Decay - времето за което звука достига от максималната, до точката определена от Sustain_а, Release - времето за което звука отзвучава, след като клавиша е пуснат. Това е приблизително значението на понятията, като когато са приложени върху честотния модулатор, влиянието им е подобно, но не в/у силата, а в/у честотата. Имайки предвид, че когато подадеш повече от необходимото Релийз то тонът отзвучава ,а когато подадеш повечко Сустейн тона става по "мазничък" ако мога така да се изразя то релийза ще даде желаният от mitkosan ефект!!!
  21. nicky_p

    Synth's

    Касиото се ползва от музикантите свирещи поп-фолк и е култова свирка в тези среди!!! Има един "клавирист" Амза се казва той свири с такава и от тогава полудяха всички по т'ва КАСИО
  22. Радвам се 4е ти помогнах! :dance:
  23. Да ти кажа май няма да стане така!!! Самия прекъсвач при КОРГ е отворен което означава че дори и да обърнеш кабелите на жака няма да помогне !!! Yiwigi, ако имаш предвид ТРИТОНА там става ор ГЛОБАЛ натискаш Меню после натискаш 2 като шорткът се ползва и там си пише ))
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.