Jump to content
Българският форум за музиканти

Хляб и Вино


adXok

Recommended Posts

Специално за феновете starfish, LOE, Teleriq пускам едно топло, та чак пари парченце от 4-тия ми самостоятелен албум, правено изцяло с компа и мишката... и другата работа!

 

За повече инфо относно досегашните зарибявки, моля вижте:

 

А сега за новата парчотина:

Вчера си викам да попостя по сериозно и реших: ще ям цял ден само от тялото и кръвта Христови, сиреч - Хляб и Вино. Сутринта станах за работа, хапнах малко хляб и изпих чашка вино, около 100 гр.. Цял ден не ядох нищо.

Върнах се вечрта и изядох един комат обилно полят с вино. Леко полеко съм излочил литър и половина. Съвсем кротко. :dance:

Стана ми жежко и заврях и закипях. Станах и все едно че бях окачен на Махалото на Фуко - имах чувството, че аз съм независимо транслиращ спрямо Земята, и че тя се върти под мен... абе "отрязах се" с две думи!

 

Излязох да се поразходя на тъмното навън и като се върнах в главата ми се въртеше и въртеше и въртеше следното парче:

 

Go Around

 

Пак съм ползвал само мишката и Reason.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

направо нямам думи, твой фен съм оттук нататък, само си земи инструменти и действай, щото имаш уникални идеи :read: :wow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпо е та дрънка, абсолютна боза

Направо си представи колко "по-тъпо" биха станали с истински инструменти, щом само с "мишката" са такива... дрънкащи! :)

И Аврелий, аз мога да свиря, ама засега не искам, щото ми трябва да се отърся от всичките похвати, които съм учил от табулатури на Металика, Дрийм Тиътър, блусаркси и рокаджийски неща, даже фламенко и народна музика.

Просто не искам да свиря... да се родя отноо като пълен профан, но вече с определени умения по инструмента. Разбира се ще ми е необходимо време, когато отново се кача да свиря на сцената. Месец поне...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За Dream Theatre можеш само да си мечтаеш тв'а да не ти е свободно избираемо съчинение на компа с мишка и reason.Такива безмислици всеки може да си реди. Проблема е че имаш проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чшшшш, ае стига хранилка, или се обясни какво не ти харесва или ходи си гледай кефа. Така ги виждам аз работите, без да се ангажирам с мнение за парчето или автора му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е на мен много ми харесва :curse: не мисля, че е баш свободно съчинение. моят запушен мозък дори и след доживотни напъни няма да роди таива неща :ph34r: само му трябва една жива китара и ще стане къртач :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.