emosms Публикувано Март 11, 2016 Публикувано Март 11, 2016 Здравейте Не знам за тук ли е, но.. Детски спомен мил Някой случайно да знае как се казва мелодията? Цитирай
Heartman Отговорено Март 11, 2016 Отговорено Март 11, 2016 Johannes Brahms - Lullaby БГ текст Лека нощ, и лек сън, спи всичко навън, ти очички затвори и си сладичко заспи лека ноооощ, лека нооощ, лека нощ, лека нооощ... ==================== Лека нощ, и лек сън, спи всичко навън, безгрижно и ти сън сладък заспи. Утре пак в светлина ще те срещне деня. Утре пак в светлина ще те срещне деня. ====================== Лека нощ и лек сън, всичко спи-и навън ти очички затвори, сладък сън заспи Утре рано в зори бодър ще е си ти, утре рано в зори бодър ще е си ти. ====================== Лека нощ и лек сън спи всичко навън. Безгрижно и ти сън сладък заспи. Спи и ти, ангел мой, спи и ти ангел мой. Утре рано в зори буден пак ще си ти. =================== Лека нощ и лек сън, всичко спи навън, само аз в тишина ще остана да бдя. Утре пак в светлина ще те срещне денят. Утре пак в светлина ще те срещне денят =================== Лека нощ и лек сън, Веч е тъмно навън и в небето звезди тихо шепнат "Заспи" Утре с чудни лъчи пак денят ще блести! Утре с чудни лъчи пак денят ще блести! Лека нощ и лек сън всичко стихва навън ти очички затвори сън сладък заспи. Утре пак призори ще започнат игри! Утре пак призори ще започнат игри! 2 Цитирай
emosms Отговорено Март 12, 2016 Автор Отговорено Март 12, 2016 Много Благодаря !!! Знаеше ли го, как го намери ? Цитирай
Heartman Отговорено Март 12, 2016 Отговорено Март 12, 2016 Знам го, понеже имам малко дете, а и по принцип я знам като приспивна песен с българския текст. Цитирай
Recommended Posts