tmanolov Публикувано Март 11, 2016 Публикувано Март 11, 2016 Здравейте, напълно начинаещ съм в тези среди. Ще давам по същество: търся програма, която да ми вади нотите на определена песен. Има ли такава възможност изобщо. Поразрових в нета и намерих една, но ми изглежда прекалено сложна, даже не можах да разбера какво трябва да се направи точно. Търся нещо просто. Ако не тогава сложното Не се интересувам от акордите, а ноти за мелодията. Много ще съм благодарен, ако може да ми помогнете. Цитирай
dontwarrior Отговорено Март 21, 2016 Отговорено Март 21, 2016 Melodyne би могла да ти извади нотите на отделна партия, но само на монофонна (соло) партия, която не е смесена с други инструменти. Ableton може да ти извади хармонията от акорди, но пак партията трябва да е соло (а не смесена с други инструменти). И двата метода работят горе-доку добре, но имай предвид че някои звуци с доста хармоници биха могли да объркат алгоритъма и да се налага да се дооправят ръчно. Не знам за софтуер който би могъл от смесено парче да ти извади нотите за мелодията примерно. Цитирай
Recommended Posts