martist Публикувано Декември 19, 2006 Share Публикувано Декември 19, 2006 Здравейте, от днес си имам ново мониторче.Моля някой да ми обясни що за вход е това и как мога да го използвам. Благодаря Мартин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Декември 19, 2006 Share Отговорено Декември 19, 2006 (Редактирано) Само не ми казвай, че новото мониторче е nearfield понеже ще те питам защо не си си взел и второ... Майтапче..... .... DVI ти дава по принцип по-добро качество на картината защото е цифров интерфейс и там нямаш 1 бр. излишно преобразуване. За целта ти трябват 2 неща - 1. видеокартата ти да има такъв изход (сравнително новите имат 2 изхода, като обикновено вторият е DVI) и 2. Кабел DVI<->DVI. А иначе другото предимство на двата видео изхода е, че може да си работиш на 2 монитора, като си избираш дали на двата да има едно и също или просто да ги събереш един до друг и да направиш обща картина от две половини....абе приложения много - напр. на единия си пуснал да гледаш някой филм, докато бачкаш с някоя програма на другия... Редактирано Декември 19, 2006 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Декември 20, 2006 Автор Share Отговорено Декември 20, 2006 Благодаря.Ще погледна дали имам такъв изход. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomov Отговорено Декември 21, 2006 Share Отговорено Декември 21, 2006 Също, ДиВиАй-я чрез него видео картата директно управлява матрицата в монитора, което (както казахте) води до по-добро качество, по-висока скорост на реакция и т.н. Общо взето полезна функция, макар много от обикновените потребители (като мен) да не биха били могли да я усетят пряко. ПП: ей това последното изречение, голяма мисъл извъртях, сори за което Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Декември 21, 2006 Share Отговорено Декември 21, 2006 И за капак едно Изчерпателно Обяснение от Любимия ми Сайт. Препоръчвам го и по всички други въпроси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts