DaRkDuDe Публикувано Декември 18, 2006 Публикувано Декември 18, 2006 Здравеите, аз съм нов тука но следа форума от доста време и е готин. Сега аз имам китара Берингер (супер състояние и сум пуснал тема за продаване) като я продам аз искам да доплатя и да си купя или Гибсон СЖ или Винтаже като Гибсон СЖ.Аз съм от плевен и ми е трудно да намеря хубави магазини ако можете да ме упътите и да ме орентирате със цените много ще съм благодарен. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=17853 Не е гибсъм ма прилича :Р Та сам можеш да предположиш каква ще е цената на нов гибсън п.п. Колега, и аз съм от Плевен Цитирай
DaRkDuDe Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 Яко Плевенчани Дг'е !! мерси ама това просто 600 лв просто .............. Цитирай
chris_barnes Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 мерси ама това просто 600 лв просто .............. ми 1во човека я дава за 500 и 2ро...незнам дали си много наясно човек,ама епифон е лицензна марка на гибсън...гибсъните вървят за по 1500-2000 на старо... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 http://www.gibsoneurope.com/smartsite.dws?id=3937 Можеш да потърсиш информация за цени - става въпрос за хиляди. Цитирай
ihateasslickers Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Ако имаш познати в Щатите влез в E Bay, Musiciansfriend, Sam Ash... Но първото май е най-добре, защото там има безумно евтини оферти. Както и другите момчета казват, ако искаш истински Гибсън, приготви се да платиш повече. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 От берингер китара направо на гибсън е голям залък за всяка уста според мен. Сигурен ли си, че ще си заслужава, тъй като една китара Гибсън СЖ ще ти бъде вярна поне 7-8-9 години, може би. Така, че помисли си. Не знам със сигурност на какво ниво си, но просто предполагам. Особено ако 600 лева са ти доста, колегите по-горе ти казаха. Става въпрос за хиляди, във всяка валута. Извинявам се, ако се заблуждавам и съм те обидил, не целя това. Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 В Rising forse има Vintage СГ чистак-бърсак за 500лв. Цитирай
Recommended Posts