Snowwhite Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Бирата може да ми я прати6 на e-mail-a :-D 'Бах тоз e-mail!!! P.S.:Честито ти "членство" тук!!! Цитирай
Dada Cifu Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Bulgarian e-mail - на една ръка разстояние :-D Merci. Хубаво е тоз форум да има повече членове - така по-лесно ще се размножава!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 28, 2004 Отговорено Ноември 28, 2004 Така се намнОжихме снощи,че... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 29, 2004 Автор Отговорено Ноември 29, 2004 Честит нов форумен клавирист :-D - аз де. Вече можете да се чувствате още по-оклавирени. (Бирата може да ми я прати6 на e-mail)-a :-D А защо да не те черпя бира на сбирката на форума ;-) ? Цитирай
Jorko Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Забравих ли да спокена,че и аз съм от скоро??? модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Dada Cifu Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 А защо да не те черпя бира на сбирката на форума ;-) ? Да се сбереме и там ще видим :-) :-) Цитирай
machoka Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 И аз не мога... Клавиристите в БГ са кът! Их, т'ва ме засегна :killyou: :green: Ето ме и мен .. И не забравяйте, че не всичко е рок и поп , има и класическа ... Всъщност тук май идва приказката за краставичаря ... Чакам си и бирата бтв .... Цитирай
musicman Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 Ами що не дойде на срещата да те черпя ;-) Ето Снежанка вече я почерпих Цитирай
metalmaniak Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 20-ина такта от Токата и Фуга в Ре Минор....Началото на Лунната соната (Sonata quasi una FAntasia) ? ) То тва на китара не е трудно, ти искаш... Цитирай
The_Snake Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Ей,аз също съм пианистка.Свиря на пиано от 11 години и продължавам да се усъвършенствам На 16-ти Декември имах концерт... Предложението за бира още ли го има? Цитирай
Боян Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Ей,аз също съм пианистка.Свиря на пиано от 11 години и продължавам да се усъвършенствам На 16-ти Декември имах концерт... Предложението за бира още ли го има? Welcome here ! Разбира се, че ще има бира Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 23, 2004 Отговорено Декември 23, 2004 (Редактирано) Ей,аз също съм пианистка.Свиря на пиано от 11 години и продължавам да се усъвършенствам На 16-ти Декември имах концерт... Предложението за бира още ли го има? Здрасти невольо! Бира да искаш! Добре дошла при нас. Ние сме малко, но пък мирише на бира! Тук гъмжи от китаристи :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: но пък е гот! Редактирано Декември 23, 2004 от IvanDTr Цитирай
Topsun Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Абе хора,то пианисти,пианиски има,ама те са се отнесли в тънма индиа наречена класика!Нямам нищо против класиката(дори сега вольо невольо я уча),но тя дава само основите.Ако искаш да се наречеш музикант,трябва да си всестранно развита личност,да си универсален(да можеш да свириш всичко),да знаеш нещата освен на практика и на теория и какво ли още не!Мисля,че има много малко хора,които са наистина такива,но това нияма никакво значение.Може би прекалих с това какъв трябва да е човекът,наричащ себе си музикант,но в днешно време има толкова много чалгаджии,че ми се ще да има два пъти повече образовани и културни хора! Цитирай
musicman Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 Предложението за бира още ли го има? Бира има за всички Питайте почерпените. Единственото условие е да дойдете на някоя от срещите на форума Иначе само виртуална Цитирай
Recommended Posts