musicman Отговорено Ноември 8, 2004 Автор Отговорено Ноември 8, 2004 Добре заварила!Само да не ме оплюете и мен,че съм САМО китарист.Китарата е първата любов(вече 17 години връзка),пианото е втората-изстраданата(докато си го купя,ама пък какво уцелих-уникат от 1883!!!)и продължава десетина години,че и повече май...Сега сериозно:по въпроса с авторската музика-писала съм такава за няколко пиеси,предимно на пиано.От време на време се събирам с разни "групари" уж "за малко помощ тука с едни хармонии",става така, че им избацвам по 5-6 парчета, плюс китарните части и вокалната партия(или партии) и...Мързел,брате-окапва им ентусиазмът,като се започне сериозното свирене или пък ме разчекват и да карам интрото на акустичната,и клавира после да държа,че и да пея.Не ,че не се получава,ама...Та така:това е много накратко казано(че надълго си трябва на живо да е). P.S.:Чакам си бирата(а защо не и направо касата,като си толкова щедър)-студена и зелана,моля!!! P.S.:Чакам си бирата(а защо не и направо касата,като си толкова щедър)-студена и зелана,моля!!! Бирата я имаш ;-) само че кажи какво ще ми изсвириш на пианото ? Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Предимно авторски неща,но може и да си заформим някой Jam Session,че моите са по 20-ина минутки дълги(и много скоростни),а в момента съм с отшумяващ тендовагинит(а той се лекува с почивка само).Може да ти посвиря някои аранжирани песнички-Catch The Rainbow,Man Of Sorrows-такива нещица...Каквото искаш,бе-работим по желание на клиента !!! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 9, 2004 Автор Отговорено Ноември 9, 2004 Ами както може би вече знаеш има идея за джем сешън, така че ще можаш да посвириш със всички, които имат желание ;-) А бирата я имаш на следващата среща на форума ;-) Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Кат' сте почнали да черпите дайте и на мене! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 А ти какво ще ни изсвириш Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 :violin: Ми може да почна от котешкия марш! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 научи нещо по-сериозно например солото на Jump :violin: :guitar: Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Е, Аз се пошегувах, пък ти се върза! Все пак това ми е професията. Завършил съм класическо пиано, след това много години свирих синтезатори. Стига толова! Аз прекратих свиренето, свирете Вие. Аз само в къщи за себе си! Цитирай
musicman Отговорено Ноември 19, 2004 Автор Отговорено Ноември 19, 2004 Не си прав дето си прекъснал Има голяма нужда от клавиристи в момента Аз немога да си намеря от 6 месеца някой свестен! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 И аз не мога... Клавиристите в БГ са кът! Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Рок периода в моя живот приключи. За да се свири в банди и да живееш номадски живот се иска да си авантюрист. Аз и без това не съм, въпреки че доста време ми липсваше. Липсва ми адреналина, преди концертите, но за да взема това решение си имам лични причини, които не желая да споделям. Възможно е някога пак да се върна, но се съмнявам. Път на младите. Цитирай
Guest Jorko Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 Браво,Иване!Мислим по съвсем един и същи начин.На твоето менение съм.И аз бях много години по сцени в BG,Norge,беше хубаво,но семейството го нямаше.Ама за бирата става. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Snowwhite Отговорено Ноември 20, 2004 Отговорено Ноември 20, 2004 Не могли били да намерят-ей ме къде съм!?! Какво чакате-лапайте ме като топъл хляб и да приключваме с вайкането!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 21, 2004 Отговорено Ноември 21, 2004 Ама я не им се предлагай - ти си си за мене! Цитирай
Dada Cifu Отговорено Ноември 27, 2004 Отговорено Ноември 27, 2004 Честит нов форумен клавирист :-D - аз де. Вече можете да се чувствате още по-оклавирени. (Бирата може да ми я прати6 на e-mail)-a :-D Цитирай
Recommended Posts