Snowwhite Отговорено Януари 30, 2005 Отговорено Януари 30, 2005 Той си е скътавчица човекът - какво да го пра'йш!!! Боянски - МУЦ,бре!!!Шегувка!!! Цитирай
Боян Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Той си е скътавчица човекът - какво да го пра'йш!!! Боянски - МУЦ,бре!!!Шегувка!!! Що аз бре пиле !? Топси да си го черпи musicman, той е обещавал бира на пианисти с тебе ша са разберем някак :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 абе карайте с тези бири въпроса е мохабет да има Цитирай
musicman Отговорено Януари 31, 2005 Автор Отговорено Януари 31, 2005 Ами вземете и елате на някоя сбирка и я имате бирата ! Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Аз съм пиянист. Синтезатор съм бутвал 2-3 пъти в живота си, но вече 15 години свиря на тоя Беларус вкъщи Що годе ме бива, да се направим на скромни :twisted: Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Аз също съм клавирист, макар че все още се занимавам и с китарата. Клавирът го използвам основно за рок и метал, а класиката съм я оставил на по-заден план. Иначе ме влечат неща от сорта на Nightwish, Children of Bodom i Theater и основно такива свиря. Или поне се опитвам Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 айде де!каде са бирите!пращайте по мейла поне Цитирай
musicman Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 Бирите, както не еднократно съм казвал в тази тема бирите се изплащат на сбирките на форума на които присъствам :exclaim: А аз съм може да се каже редовен Така, че заповядайет на следващата сбирка да си получите бирите за тези дето няма да дойдат изпращам виртуални такива :guitar: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Мерси многоДа се надявам,че ще се видим скоро! Цитирай
rocka_rolla Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Беларусъ RULEZ!!! Свирех на пиано допреди пет години, но вече много рядко сядам... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 а трябва да се свири редовно Цитирай
Кика Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Ей това е форум!!! само музиканти + почерпка с бира ! Досега съм нямала честта да присъствам на подобно Бг място и ми е изключително приятно Иначе аз - пианистка/клавиристка / тялом и духом I :inlove: beer Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 да беи аз обичам бира ама.... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Добре заварила!Само да не ме оплюете и мен,че съм САМО китарист.Китарата е първата любов(вече 17 години връзка),пианото е втората-изстраданата(докато си го купя,ама пък какво уцелих-уникат от 1883!!!)и продължава десетина години,че и повече май...Сега сериозно:по въпроса с авторската музика-писала съм такава за няколко пиеси,предимно на пиано.От време на време се събирам с разни "групари" уж "за малко помощ тука с едни хармонии",става така, че им избацвам по 5-6 парчета, плюс китарните части и вокалната партия(или партии) и...Мързел,брате-окапва им ентусиазмът,като се започне сериозното свирене или пък ме разчекват и да карам интрото на акустичната,и клавира после да държа,че и да пея.Не ,че не се получава,ама...Та така:това е много накратко казано(че надълго си трябва на живо да е). P.S.:Чакам си бирата(а защо не и направо касата,като си толкова щедър)-студена и зелана,моля!!! Айде стига си се оплаквала - ти си си гений и без това Цитирай
Recommended Posts