mumety Отговорено Януари 25, 2009 Отговорено Януари 25, 2009 аз пък свиря вече от 10 години на пиано Цитирай
pianomanbg Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Обявявам награда по една бира за всеки регистриран клавирист :-)Ще черпя и този, който го е довел ;-) Много тихо нещо стана тук... а си трябват такива хора Цитирай
виолина Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Аз съм клавиристка...пианистка,както го наречеш...музиката е моя живот,изкуството е моя живот..къде ми е бирата..искам стела Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 То и аз не съм се възползвал още от промоцията Цитирай
yourkiller Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 тука като гледам промоцията с бирата отдавна би трябвало да е изтекла (темата е на около 5 години май), но ако някога не съм се разписвал тук, я и аз да го направя... та и аз съм клавирист и се занимавам предимно (да не кажа само) с метъл Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Шефчето ако трябва да черпи всички ни с бира, ще се разори. То всъщност само и мене да тръгне да черпи пак така ще стане, ама това друг въпрос Цитирай
byschmidt Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Не знаех че цяла клавирна армия имало http://www.akordirane.com/ Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 21, 2009 Отговорено Декември 21, 2009 Все пак е редно офертата за бирата да важи и за това който дойде следващата форумна сбирка печели Излъга! Аз дойдох на една форумна среща преди 2 години и никой не ме почерпи! ОК, ще запиша солото на Jump, щом се налага! Цитирай
Recommended Posts