Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

свиря на един мн интересен бас. марката му е корт -американски сас два хъмбъкъра - бертолини мк1 .общо взето саунда му е доста брутален ама ми върши мн добра работа.грифа му е импрагниран и е от 4ерен абанос.абе с 2 думи супер красавец. ааа забравих да ти кажа петица е.

Отговорено
Вartolini звучи добре :) Кой модел точно е твоя?

електрониката ми е мк1.само тва пише.платката е набъкана със интеграли на които пише само мк1

Отговорено
Вие сте щастливци! Аз свиря с "Jolana". супер стар бас взех го 2-ра ръка от джаз-а! Ключовете се вартят трудно <_< . Тона не работи :dance: . с най-късия гриф който съм виждал е и има pick-up! :dance:

К'во да ви кажа.......

Надявам се обаче да си взема "SUB musicman" има един такъв във фактора, много ме изкефи. Ама това ще стане след 7-8 месеца :blink:

Смени потенциометъра 500 килоома индекс А за тона индекс В эа волюм

кондензатор 100 nj 63v предния адаптор е много блиэо до гифа което вкарва много тежки баси . Добре е да се иэмести на 7 см от бриджа растоянието се мери от центъра на адаптора до центъра на нека . по добре не е наклонен :guitar:

Отговорено

За сега свиря на един скапан фретлес Пълдин с активна електроника, която има толкова брум че не е истина. Чудя се ей на това басче, дали може някой да даде мнение за него?:

http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw8_har...fdf6754b71#fpix

Отговорено
За сега свиря на един скапан фретлес Пълдин с активна електроника, която има толкова брум че не е истина. Чудя се ей на това басче, дали може някой да даде мнение за него?:

http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw8_har...fdf6754b71#fpix

Эависи на снимката изглежда добре .

Отговорено (Редактирано)

Досега съм сменил 4 баса :godbless::

1. Орфей - с хартиени адаптери и вход 5-ца (модел като на Paul Mccartney ако се сещате) - пасивен

2. Кремона - тип Fender Precision - пасивен

3. Ibanez Roadstar II - Активна електроника - 2 дълги адаптера EMS

4. Charvel by Jackson - 3 адптера, активен - страшна машина :cheers:

А, свирил съм и с един Hohner headless - активен

Но за сега съм най-доволен от Jackson-a.

Скоро ще пусна някоя снимка

Редактирано от Martinez
Отговорено
Вчера взех един Ibanez оригинален японски, за концерта в сряда и съм адски доволен от него!

Какъв е - Roadstar?

И моя беше японски :unsure:

Отговорено

И аз имам един Roadster на ~30 години. Някои хора тук даже го познават отблизо :unsure: . Да не ми мине котка път, но ако всичко е по план, до месец ще пусна снимка след facelifting, tuning и пр. Ще гледам да си оправдае името - roadster :blink:

Отговорено
И аз имам един Roadster на ~30 години. Някои хора тук даже го познават отблизо :unsure: . Да не ми мине котка път, но ако всичко е по план, до месец ще пусна снимка след facelifting, tuning и пр. Ще гледам да си оправдае името - roadster :blink:

:P

Btw. след ровене из и-нет преди време установих че roadstEr i roadstAr са два доста различни модела на ibz...