rudibass Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 свиря на един мн интересен бас. марката му е корт -американски сас два хъмбъкъра - бертолини мк1 .общо взето саунда му е доста брутален ама ми върши мн добра работа.грифа му е импрагниран и е от 4ерен абанос.абе с 2 думи супер красавец. ааа забравих да ти кажа петица е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 Вartolini звучи добре Кой модел точно е твоя? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 Вartolini звучи добре Кой модел точно е твоя? електрониката ми е мк1.само тва пише.платката е набъкана със интеграли на които пише само мк1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Извинявай, имах предвид баса, а не адаптерите. Просто любопитство Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bassman Отговорено Февруари 23, 2005 Share Отговорено Февруари 23, 2005 Fender deluxe active Jazz bass v Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temerut Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Вие сте щастливци! Аз свиря с "Jolana". супер стар бас взех го 2-ра ръка от джаз-а! Ключовете се вартят трудно . Тона не работи . с най-късия гриф който съм виждал е и има pick-up! К'во да ви кажа....... Надявам се обаче да си взема "SUB musicman" има един такъв във фактора, много ме изкефи. Ама това ще стане след 7-8 месеца Смени потенциометъра 500 килоома индекс А за тона индекс В эа волюм кондензатор 100 nj 63v предния адаптор е много блиэо до гифа което вкарва много тежки баси . Добре е да се иэмести на 7 см от бриджа растоянието се мери от центъра на адаптора до центъра на нека . по добре не е наклонен :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ecmjazz Отговорено Март 2, 2005 Share Отговорено Март 2, 2005 За сега свиря на един скапан фретлес Пълдин с активна електроника, която има толкова брум че не е истина. Чудя се ей на това басче, дали може някой да даде мнение за него?: http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw8_har...fdf6754b71#fpix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
temerut Отговорено Март 3, 2005 Share Отговорено Март 3, 2005 За сега свиря на един скапан фретлес Пълдин с активна електроника, която има толкова брум че не е истина. Чудя се ей на това басче, дали може някой да даде мнение за него?:http://www.netzmarkt.de/thomann/thoiw8_har...fdf6754b71#fpix Эависи на снимката изглежда добре . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Март 3, 2005 Share Отговорено Март 3, 2005 Ти по колко мнения едно след друго възнамеряваш да пускаш?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 4, 2005 Share Отговорено Март 4, 2005 Трий ве моме, трий! Трий и мойто и последните две негови Това е истината Покажи им твърда ръка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martinez Отговорено Март 6, 2005 Share Отговорено Март 6, 2005 (Редактирано) Досега съм сменил 4 баса : 1. Орфей - с хартиени адаптери и вход 5-ца (модел като на Paul Mccartney ако се сещате) - пасивен 2. Кремона - тип Fender Precision - пасивен 3. Ibanez Roadstar II - Активна електроника - 2 дълги адаптера EMS 4. Charvel by Jackson - 3 адптера, активен - страшна машина А, свирил съм и с един Hohner headless - активен Но за сега съм най-доволен от Jackson-a. Скоро ще пусна някоя снимка Редактирано Март 6, 2005 от Martinez Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jigsaw Отговорено Март 7, 2005 Автор Share Отговорено Март 7, 2005 Вчера взех един Ibanez оригинален японски, за концерта в сряда и съм адски доволен от него! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martinez Отговорено Март 7, 2005 Share Отговорено Март 7, 2005 Вчера взех един Ibanez оригинален японски, за концерта в сряда и съм адски доволен от него! Какъв е - Roadstar? И моя беше японски Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Март 7, 2005 Share Отговорено Март 7, 2005 И аз имам един Roadster на ~30 години. Някои хора тук даже го познават отблизо . Да не ми мине котка път, но ако всичко е по план, до месец ще пусна снимка след facelifting, tuning и пр. Ще гледам да си оправдае името - roadster Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Март 7, 2005 Share Отговорено Март 7, 2005 И аз имам един Roadster на ~30 години. Някои хора тук даже го познават отблизо . Да не ми мине котка път, но ако всичко е по план, до месец ще пусна снимка след facelifting, tuning и пр. Ще гледам да си оправдае името - roadster Btw. след ровене из и-нет преди време установих че roadstEr i roadstAr са два доста различни модела на ibz... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts