Mumrik Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 Здравейте, имам един стар бас кремона който обаче по стечение на обстоятелствата е изтърбушен, без адаптори и електроника, та въпросът ми е някой има ли стари части за такава стара китара и може ли да ги монтира така че да работи. Китарата има сантиментална стойност затова искам да я върна във вида в който я получих - работеща.ако някой може нека пише за повече информация и да се договорим колко ще струва. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Прекалено много ще струва, колкото и да е това. Сантименталното не може да има достатъчно висока стойност, че да ме накара да пипна пак някоя от тези соц-антики, сори! Цитирай
dzwer Отговорено Февруари 5, 2016 Отговорено Февруари 5, 2016 Защо да е прекалено много? Въпроса е да вади някакъв звук, предполагам. Или да се възстанови с оригинални адаптери и оригинален вид? Някаква минимална реставрация, за да заприлича на бас китара не би трябвало да излезе повече от 30-40лв. според мен. Дай няколко снимки на сегашното състояние, за да не се гадае просто ей така. Цитирай
Recommended Posts