chalgasucks Публикувано Декември 16, 2006 Публикувано Декември 16, 2006 Хора даите ми някаква схема как да си свържа новите адоптори на китарата, защото искам да си сменя потенциометрите а нищо не разбирам от тея работи свътрзал съм я в момента по някакъв много странен начин нямам тон и ми звучи отвратителнп :wall: много ми е спешно Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 По тази оскъдна информация която си дал никой няма да може да ти помогне Хвърли един поглед тук: http://www.stewmac.com/freeinfo/ Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Предполагам,можеш да си напишеш заглавието на китарата у чичо Гугъл??Ако е менте пиши кво менте е.Значи чичо ше ти изкара сайта на производителя,и оттам manual може би,дето го има и на картинка.(свързването) :green: Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 (Редактирано) планирам да си "преродя китарата" с нов PickGuard. това ще рече да пренеса всичко от него на новият. Имам стара българска електричарка (не знам каква е, дадоха ми я и съм доста щастлив). Та ви моля да ме насочите към някаква класическа схема как да си свържа адапторите, потенциометъра и буксата, щото като ги извадя от стария "капак" се съмнявам да не откача някоя жичка. Ще съм ви много признателен! Редактирано Декември 26, 2006 от reslickade Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 катарата е Орфей майче. също добра ли е идеята да сложа капак от Стратокастър? Нещо по подходящо (и евтино) с дупки за 3 единични адаптора? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Едва ли ше стане капак от стратокастер - китарите не са с еднакви размери. Най-добре ще стане, ако си купиш лист бяла пластмаса (тровидур) за рекламни табла, после на Corel Draw си начертаеш с криви плочката, и накрая я занесеш на лазерно рязане, да ти я изрежат. Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 ...Та ви моля да ме насочите към някаква класическа схема как да си свържа адапторите, потенциометъра и буксата.. не знам какво имаш предвид под класическа схема, но хвърли 1 поглед тук http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=8690 Също така виж и линка който съм дал по-горе. Това ти е повече от достатъчно. Ако схемата по която ти е вързана твойта електроника в момента ти харесва, можеш да е начертаеш на 1 лист, и ако се скъса някоя жица при пренасянето да идиш как си ги навързал. Също добра идея е да снимаш "жичките" с хубав цифров апарат и после да гледаш снимката ако нещо се е откачило. Този метод аз го ползвам по някога когато ме мързи да чертая нещо Цитирай
BlindVictim Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 (Редактирано) Тук има схеми. Аз на мойта Кремона изрязах нов капак от фазер, със зеге. Най-трудно стана изрязването на дупките за адаптерите, на ръка с макетен нож. Редактирано Февруари 1, 2007 от BlindVictim Цитирай
ditronix Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Ами всичките теЗи съвети едва ли ще помогнат на новака-човекът си признава,че нищо не разбира.По-добре някой да му предложи помощ.Още повече че спешно Цитирай
Recommended Posts