emosms Отговорено Юни 24, 2016 Автор Отговорено Юни 24, 2016 (Редактирано) Валяк, двойно олепиляване. Лепило с консистенция на майонеза ще може ли да се маже така? Както и да е, отиде вече. Доста неприятна операция в жегите. Посъветваха ме да не ползвам лак на водна основа, за всеки случай. Подутини има на едно място по радиуса, там отнех материал, тънки каналчета.На още 1,2 местенца има кухо на плоска част, там само ще процепя и ще инжектирам. Усеща се къде не е наред с леко почукване. п.п. Челата мислех да ги хвана с лепило и с винтове, но може би ще ги хвана само с винтове. Има отзад една рамка от летви по цялата обиколка. Ако някой ден стане нещо и ми се занимава да ги преработвам, да може да се свалят. Може и фурнира да ми омръзне . Този отблизо изглежда добре, но отдалече има прекалено тънки шарки и не си личи. Само че... не ми се мисли как би могло да се свали. Редактирано Юни 24, 2016 от emosms 1 Цитирай
patzo Отговорено Юни 28, 2016 Отговорено Юни 28, 2016 Ами добре се е получило поне така както изглежда на снимките. В жегите отвореното време на лепилото се съкратява - хубавите лепила имат различни модели с различно отворено време. Инъче аз винтове не бих използвал - аз слагам винтове само докато стегне лепилото и после ги махам разпробивам и набивам дибли с лепило - става бетон. Инъче за лака важното да е качествен, няма нищо лошо да е на водна основа - работих няколко месеца в дърводелски цех преди време и там се пръскаше само с лакове на водна основа, но в домашни условия тегава работа а и едва ли имаш компресор и хубав пистолет. Аз мойте колонки на които сега слушам и съвсем скоро ги завърших ги финиширах със danish oil и се получи много добре - натурално изглежда и ми харесва. Ето как се получиха моите: 5 Цитирай
Recommended Posts