greenwood Публикувано Януари 15, 2016 Публикувано Януари 15, 2016 https://soundcloud.com/alexanderkyd/alexander-kyd-una-nox-dormienda-demo Смесване и мастеринг под всякаква критика...знам.Интересува ме да получа критика за самата композиция. Цитирай
musicman Отговорено Януари 15, 2016 Отговорено Януари 15, 2016 Това до колкото чувам се състои от две части, не бих го нарекъл композиция, по-скоро е за пясъчника. Трябва да се доразвие. 1 Цитирай
rainroom Отговорено Януари 15, 2016 Отговорено Януари 15, 2016 Музиката, за стила си, е страхотна... Вчерашния ден за мен премина с Hammock и Jeff Pearce... И твоите неща ми паснаха директно в това настроение... Харесва ми звука и ефектите... Може би малко трябва да овладееш ниските в микса... Успех с тези неща ,те си струват повече от шреда... 1 Цитирай
greenwood Отговорено Януари 15, 2016 Автор Отговорено Януари 15, 2016 Благодаря, rainroom, за хубавите думи. Цитирай
Recommended Posts