Mandalay Публикувано Декември 14, 2006 Публикувано Декември 14, 2006 Ами... вдъхновен от някои изпълнения които чух в тази насока и например реших да пусна тази тема. Та какво ви е мнението за този тип... не знам дали е точно пеене, но да речем че е такова. Някой занимавал ли се е, попадал ли е на уроци и т.н. Цитирай
Ivan Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Това по скоро е рапиране или някаква речетативна форма на звуковъзпроизвеждане,не бих го определил като пеене.Това което ми хареса е че пиива вода,надявам се това има в шишето което повдига,добър пример дава ! Ако те влече сядаш и почваш да дръмиш с глас,мисля че и някакви ефекти ползва...барабанистът отзад май се чувства пренебрегнат Цитирай
ronia Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Ай колко е радващ този младеж! Естествено, че вода пие Представи си в каква перфектна кондиция трябва да е човек, за да прави това. Особено там, където прави и бийт, и припев едновременно... нечовешко :wow: Цитирай
anadem Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Пича кефи, обаче Разел определено впечатлява повече, примерно това или това и най-вече . Тези които бяха на Майк Патън и Разел в зала Христо Ботев са го чували и на живо, въпреки сравнително кофти озвучаването .:killyou: За справки Wu Tang, Everlast, Peeping Tom и къде ли не още. Цитирай
ronia Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Ееее, Разел естествено! Много ме кефи второто клипче - хипхоп интервюто Обаче това първото хлапе май има повече въздух от него? Как се учат такива неща наистина - с подражание ли? :think: Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Гледах лятото на едно брейк състезание в Плевен, имаше по - добри от този! Направо имаш чуството, че има барабани отдолу. Цитирай
Mandalay Отговорено Декември 15, 2006 Автор Отговорено Декември 15, 2006 Разел е не-човек. Спор няма Със съжаление констатирам обаче, че за сега никой не дава нещо като уроци... @Ivan Определено ме влече, иначе нямаше да повтигам темата Цитирай
Грация Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Това не е реално Не може да ми го възпроизведе главата как става изобщо.... Цитирай
Ivan Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 @Mandalay-казах "ако"тъкмо защото не бях сигурен дали просто си впечатлен или впечатлен с желание да се научиш на нещо подобно,все пак и аз съм вдъхновен след като го изгледах,но просто нямам желание за подобен род вокалиране Наистина е специфично и ако хич няма кой да те въведе в подобно вокално дръмене то пускай слуха и имитирай докато има наченки на положителни резултати,после би трябвало да е по лесно,за да обособиш нещо твое,специфично. Преди всичко,забелязах че работи с голямо количество въздух и нещо което няма общо с пеенето но сякаш е напреден план при този вид изпълнение,ритмиката,(като казвам няма общо,имам предвид че обикновено вокала пее мелодията а не ритъм секцията),трябват ти готови или на място от теб измислени лупове,които да дръмиш...това дръмиш не знам от къде се появи,но многи ми харесва за този тип изява,като наименование. Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Ех, а точно разглеждах какво се предлага като видеота из нета именно по тази тема Ето ви един изпълнител, който определено прави лудница с гласа си! Това е шампиона в стил хюмън бийтбокс за Белгия Roxorloops Аз си мълча от сутринта... гледам и не вярвам на ушите си! Цитирай
Atrium Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 А ето ви тук цяло сайтче, посветено на това. Има клипчета, музика, а дори и FAQ и tutorial секцийка. Enjoy. Цитирай
Mandalay Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 Дам... много станаха не-нормалните хора... Искам да се науча поради няколко причини, една от които е, че това прави много яко шоу! Започнах да ги слушам като намалявам bps на парчето на 60. Това дава доста ясна представа за това какво точно се случва, за да се получи този бийт. Освен това намерих и още нещо... цък ми! Цитирай
Topsun Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 супер бруталия е!а както виждате,новата музика е пълна с тази зарибявка...евала за темата Цитирай
MDFk Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Брях и чудо.... ...Бях чувал Разел(2рото му клипче), но осатналите неща също цепят. Цитирай
RebmevoN Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 имам един познат,който се занимава с такова нещо.макар и да не слушам такава музика трябва да призная,че е доста атрактивно. Цитирай
Recommended Posts