ronia Публикувано Декември 14, 2006 Публикувано Декември 14, 2006 Качих в джи-мейла едно парче днес, казва се Flu Christmas. Записът е на живо от репетиция, тоест в работен вариант. Чуйте и дайте някой съвет, покритикувайте и така... току виж излязло нещо от него Благодаря! :inlove: Цитирай
ronia Отговорено Декември 15, 2006 Автор Отговорено Декември 15, 2006 On your Flu Christmas You would never ever feel too small You can count on Flu Christmas Flu Christmas will bring it all ...и тъй нататък, с малко филмово звучене е песничката Кой ли ще се излъже да я чуе и да сподели мнението си? :think: Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 няма да мога сега, главата ми гори... по-нататък Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 (Редактирано) Ми куплета съм го чувал (особено изпяването на първата строфа) и дори се сещам точно в коя песен, но никога не съм знаел името й (това не е "й", а "и" с ударение - поправя се от коректора), а припева ми звучи като нещо друго (пак не-зле познато), но и мен ме боли главата и не мога да ти го посоча, за съжаление. Съветът ми, щом го желаеш, е, че такива песнички трябва да се пеят на български, за да направят впечатление, иначе отминават Моля (за благодаря-то) Редактирано Декември 15, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ronia Отговорено Декември 15, 2006 Автор Отговорено Декември 15, 2006 Първата строфа я осъзнах впоследствие на какво прилича и нарочно не съм я променила, защото са 3 тона - част от много по-дълга вокална фраза с различен замисъл. Така ми е хрумнала, така остава. За припева не знам какво точно имаш предвид :think: То сигурно всичко ще влезе в някой лад или нещо подобно. Съветът за езика идва от българин и като такъв го приемам. Но това е вдъхновение. Не мога да седна да превеждам сега - много техничарска работа е това Подобно Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Това, което исках да кажа е, че ако музиката ви (конкретно това парче) е предназначена за България, по-лесно ще ви е на бългалски , а ако не е, няма да впечатлиш никой като изпълняваш неговата музика, по неговия начин :think: - необходимо е да покажеш нещо различно - я народни мотиви (а тук не ги видях), я роден език :read: Моля! Цитирай
ronia Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) Това е музиката, която се случва в нашата група За текста не знам какво да кажа - няма да я пускаме по радиото, а и без това през майспейс сигурно ни слушат повече случайни хора по света, отколкото някога ще ни чуят в България Last season a fever spared me all the housework I've begun to see The reason behind vacationing in bed: Feeling like a lady, a princess, a baby Can be so much fun - Gotta take a chance as it comes. You don't have to ask for getting Everything you need or at least some Of it on your Flu Christmas... едит: И ние имаме коледна песен, така да се каже Редактирано Декември 18, 2006 от ronia Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) Това е музиката, която се случва в нашата група Пак започна да се обясняваш :stop: - питаш за парчето, аз ти отговарям за парчето :read: и ти ми обясняваш за вашата музика Не си права Знаеш, че харесвам музиката ви , какво да направя като никога не съм си падал по коледни песнички Редактирано Декември 18, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
ronia Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Според мен си има етно-мотивче поне на две места, но разбирам, че не се "виждало" Просто не е толкова ясно изразено, за да не стане кичозно. Ще помислим по тоя въпрос... А ти помисли по коледния въпрос, ако нямаш какво друго да правиш Не съм чула достатъчно мнения - давайте още Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Да беше писала.че е коледно парче,та белким някой се заинтересува и го чуе! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ^ Аз пък, ако знаех, че е коледно парче, въобще нямаше да го свалям и коментирам! Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Ми,то коледата стана маркетинг атака отсекъде.,изхвърлете теУевизорите,не четете вестници :exclaim: ,но поне музика можем да слушаме каквато ни харесва.. Цитирай
ronia Отговорено Декември 27, 2006 Автор Отговорено Декември 27, 2006 Поредното доказателство, че за българина нищо родно не си заслужава вниманието. Както и да е. Това за Коледата е самоирония - че точно когато не я организираш, празнуваш и преекспонираш всячески, я караш истински. Абе здраве да е. Другото - лесно. Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Весело,някак си трагикомично звучи с елементи на бурлеска-кефи!Единствения ми коментар е към английския,но мисля че сме говорили преди на тая тема !Успехи и правете/свирете каквото ви е на сърце,останалото е бошлаф работа! Владо Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Без да ми се сърдиш на мен ми звучи кръчмарски в стил Карел Гот. Поне съм откровен. Цитирай
Recommended Posts