Dark Skywalker Публикувано Декември 13, 2006 Публикувано Декември 13, 2006 Привет на всички. Иска ми се в тази тема да получа актуална информация по въпроса какви тунери има в момента в различните музикални магазини в София. Нуждая се от тунер с метроном и вграден микрофон, понеже искам да настройвам и акустична, и електрическа китара. Микрофонът трябва да е добър, понеже ще го използвам предимно с акустичната китара (електрическата често я настройвам през тунера на моя V-Amp). В момента използвам един Dean Markley модел 6008 и съм силно недоволен от него -- бавен е, външният микрофон е с недобра чувствителност, индикацията се колебае прекалено много и е трудно да уцеля точния тон, течнокристалният му дисплей е нечетлив от голям ъгъл и т.н. Не ми трябва нещо скъпо, склонен съм да похарча до 60-70 лева за такава играчка. Някой купувал ли си е наскоро тунер и доволен ли е от него? Какво се предлага в момента на пазара? Като визия много ми допада този Stagg TUM-50. Допада ми и това, че има слушалков изход. Намира ли се такъв в София? Благодаря предварително на всички, прочели и отговорили в темата! Цитирай
Tomov Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Наскоро си купувах колан за китарата и МИСЛЯ, че видях такъв. А щом при нас (в Бургас) има, значи и в София ще го има, но за отзиви, не мога да ти кажа нищо. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Аз силно повлиян от препоръката на Nikifena си купих Корг СА-30. Нямам НИКАКВИ забележки, прекрасен тунер е. Но няма метроном. Не знам къде го има в София и за какви пари, моя е 20$ от ЮСА. Някой ако знае да допълни инфото. Успех! Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 ^ Липсата на метроном мога да я преглътна, компютърни програми -- бол. За сметка на това ми е много важно тунерът да се държи добре с акустична китара, а микрофоните на повечето тунери ми се струват бая компромисни решения. Ти този Korg пробвал ли си го с акустичен инструмент? Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Ей в тази тема се изкоментираха няколко тунера,може и да намериш полезно инфо. Цитирай
Recommended Posts