starfish Публикувано Декември 13, 2006 Публикувано Декември 13, 2006 Здравейте, просто местя темата, защото мястото и не е при джема във Фенс Торнадо - Отначало Цитирай
TONY Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 определено ме кефи повече от Скапана дьржава! чистата китара с аналогов дилей ли е ? Цитирай
TONY Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 добре - но дигитално или аналогово защото звучи - топло като аналогово , а пьк има по дьльг дилей -като за дигитално и ако не е тайна - на коя фирма и модел е камиончето Цитирай
maringtr Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Аз вече се изказах положително за парчето, и с риск да се повторя пак казвам, че много ме кефи! Браво! Цитирай
Boby TORNADO Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 Здравейте на всички, най-после и аз се регистрирах. Няма да имам много време да ви пиша редовно (както каза и Емо (Starfish) по-рано, музикантите в БГ трябва да си изкарват прехраната по друг начин), но все пак ще се опитам да чета редовно вашите мнения/предложения и т.н. Цитирай
Boby TORNADO Отговорено Декември 15, 2006 Отговорено Декември 15, 2006 добре - но дигитално или аналоговозащото звучи - топло като аналогово , а пьк има по дьльг дилей -като за дигитално и ако не е тайна - на коя фирма и модел е камиончето Да обясня оносно дилея: Ползвамам DigiTech Rp10 така чи си е дигитален звука, но има една подробност точно в този запис който се чули. Понеже и друг път сме го записвали това парче на живо и мен ме кефеше как си звучи и мислех да го запиша и в студиото по тоза начин (да взема звука както си идва директно от процесора: имам предвид само за чистата китара с дилея), но тон режисьора ме убеди да махна дилея и после да го добавим. Така че в случая дилея дойде от пулта, а на от процесора. Може някой път да поместя live версия да направите разликата или просто да дойдете като свирим и да го чуете на живо Цитирай
Nifelheim Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Аве, пичове или аз съм достатъчно пиян, или сте сменили вокалите на песента. Сори, че пиша в тая тема, ама не ми се почваше нова. А за вокалните партии, честно казано повече ме кефят старите. В смисъл, flow-a на старите лирики е по-добър. Имаше повече усещане. От друга страна клавирите сега са по-добре. В крайна сметка, стария вариант ме кфеше повече. Добре че го имам на хдд. :Р П.С. Сорри за намесата... Цитирай
Telerig Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Парчето, аранжимента и изпълнението са много добри накефиха ме...браво момчета готина музика правите...би могло обаче според мен да се поработи още върху смесването...липсва ми пространство и обем на записа, а и вокалите биха могли да се потопят още в музиката защото малко ми звучат отгоре върху всичко...но това е лично мнение разбира се..не ангажирам никой само споделям. Цитирай
starfish Отговорено Май 20, 2007 Автор Отговорено Май 20, 2007 Аве, пичове или аз съм достатъчно пиян, или сте сменили вокалите на песента. Сори, че пиша в тая тема, ама не ми се почваше нова. А за вокалните партии, честно казано повече ме кефят старите. В смисъл, flow-a на старите лирики е по-добър. Имаше повече усещане. От друга страна клавирите сега са по-добре. В крайна сметка, стария вариант ме кфеше повече. Добре че го имам на хдд. :Р П.С. Сорри за намесата... Прав си пич, вокалните партии са сменени, има и нови клавири , идеята на промяната беше позитивен текст, и по-запомнящ се припев, а Телериг, и ти си прав, но парчето за да мине по радията в Бг трябвало да бъде с вокалите отгоре... въпреки че законите на рок музиката са други... какво да се прави, все специалисти... Цитирай
BlueZone Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Парчето е яко. Кефи ме. Браво пичове П.П. Присъединявам се към мнението на Telerig - смятам, че таз композиция заслужава по-добър саунд Цитирай
LOE Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 "тежкия" риф на припева определено не ми хареса, като цяло обаче е добре, иска още работа по вокалите и звука Цитирай
f1_sound Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Песента е много хубава А звукът се търпи Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Ако изкарате барабаните по напред според мен ще стане по-живо и по-динамично. Все пак требе да е рок. Мисля си че ще стане по-натапорчено. Поне аз така бих направил. РЕСТЕКП!!! Цитирай
Recommended Posts