Анита Публикувано Декември 30, 2015 Share Публикувано Декември 30, 2015 Здравейте! Трябва ми помощ да избера дигитално пиано!Проблема е там,че аз събирам за това пиано а до сега съм събрала само 800-950лв.!!!!За това ако може да ми препоръчате някое дигитално пиано но да не е втора употреба. Изискване: Да има три педела да не се пренастройва постоянно И да има вход за слушалки Благодаря,предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dontwarrior Отговорено Декември 30, 2015 Share Отговорено Декември 30, 2015 Няма да намериш втора употреба за тези пари, погледни в базара. Аз намерих две за продан в друг саит: http://www.djvibes.org/forum/index.php?showtopic=126388 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Декември 30, 2015 Share Отговорено Декември 30, 2015 И Не беше нужно да пускаш темата десет пъти. ^ Тази и други обяви за пиана ги има в базара, просто трябва да идеш на категория "клавишни" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Анита Отговорено Декември 30, 2015 Автор Share Отговорено Декември 30, 2015 Sorry нова съм в този сайт и без да искам съм го пуснала 2пъти съжелявам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Анита Отговорено Декември 30, 2015 Автор Share Отговорено Декември 30, 2015 И на мен не ми трябват втора употреба Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ap_6 Отговорено Януари 3, 2016 Share Отговорено Януари 3, 2016 Аз си купих скоро едно за 1000 лева от един магазин в пряка на Сливница.С три безполезни педала е, изкл. състейна, слушалки има, клавиатурата е приемлива. Звукът му е ужасен, но аз го ползвам само по миди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niko75 Отговорено Януари 10, 2016 Share Отговорено Януари 10, 2016 Здравей,моя съвет е да събереш още малко пари и да вземеш нещо свестно.За всеки критериите са различни,аз примерно бях свирил само на акустично много години и когато тръгнах да търся дигитално базовите модели на Клавинова въобще не ми харесаха.Говоря за серята CLP 320 и струваше едни 1400 евра преди 3 години,за мен минималното беше поне CLP340 или CLP370 със клавиaтура GH3,които отиваха на едни 2500-3000 евро ,просто имах търпене и ми излзе едно втора употреба 340 и съм с него 3 години. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts