vane Публикувано Декември 11, 2006 Публикувано Декември 11, 2006 Примерно за НДК - съм чувал, че за зала 11 е 500лв. без озвучител за кино Влайкова съм чувал че е 50 на час за дом Лиляна Димитрова - 70лв. Някой ако има по-точна информация, да сподели. Цитирай
maringtr Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Хубава тема. Дано има някой информиран да сподели, че и на мен ми е итересно! Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 НДК зала е много относително,аз съм чувал за зала едно че е в порядъка на 2-3 бона на час, за Средец знам от едни приятели които искаха да зинасят там концерт че, са им искали 400 лв за ден Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Зала 2 НДК - 2 000 лв. на ден, зала 1 - 12 000 лв. на ден. Цитирай
olygofren Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 (Редактирано) За Средец знам от едни приятели които искаха да зинасят там концерт че, са им искали 400 лв за ден Аз знам за 500, защото ние се опитвахме да организираме United Underground Festival също и там. Е, множко ни дойдоха. Сега, другите зали, които знам, са: - Лиляна Димитрова (Средец или Сердика поновому, не съм сигурен) - мисля, че беше 50лв. на час, таксува се само концерта, без репетиции, саундчек или подготовка. - в Стрелбище имало клуб на СДС, който е голяма зала, и се отдава под наем за 100-150-200лв. на цялата вечер (по уговорка със стопаните). - в Красна Поляна също има подобно място, читалище, с подобни условия. Като разбера подробности, ще споделя. - читалище "Хр. Ботев", на Опълченска и Симеон - 30лв. на час за цялото мероприятие (т.е. около 300лв. като цяло). Залата я знаете, едни от най-хубавите метъл фестивали стават там. И малко в друг ценови клас - от сигурни източници съм чувал за между 5000 и 8000 лева за зала Хр. Ботев, в зависимост от посещаемостта. Абе въобще viva читалищното дело! Дано съм бил полезен. Редактирано Декември 13, 2006 от olygofren Цитирай
DaInsane Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Заеби тая работа с читалищното дело. Клубове ни трябват повече, с АВТОРСКА музика! Иначе съм чувал за Black Box, че искат 1000-2000 лв. за мероприятие. Цитирай
Katsko Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 а понякога искат и повече, например знам случай в който са искали 6 бона и то доста наскоро иначе кво им е на читалищата? да, вярно малко са ендърграунд и в тях не се продава алкохол, но нали заради музиката се ходи или поне така твърдим и ни се иска на всички? а клуб с авторска музика или каквато и да е се отваря много трудно в София поради една мнооого основна причина - не се намират подходящи помещения с подходящо разположение Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 ето за ндк http://ndk.bg/halls.php?feat=chambers Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 http://ndk.bg/halls.php?feat=chambers Цени не видох... Цитирай
vhcs Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 а за зала 11 Н някой не6то да зане ... кви са цените и условията? къде е най-добре според вас да се направи лайф в София ? Цитирай
The Berzerker Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Февруари 2008 г. бе наета зала Хр. Ботев, по неофициални, но достоверни за мен източници, всичко е излязло към 7000-8000 лева от 10 сутринта до 10 вечерта. Темата е интересна странно защо никой не е писал в нея....една година вече... Цитирай
mproject Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 За наемане на зала в НДК процедурата е следната: Изпраща се официално писмо до ръководството на НДК, в което се описват мисията, визията и главната цел на мероприятието, за което търсим подходяща зала. Важно е също да се представят и организациите - партньори по проекта (концерт, фестивал...) - държавни, частни институции и др. След разглеждане на писмото, администрацията се свързва с лицето, което търси зала и му предлагат оферта - коя зала е подходяща за такъв тип мероприятие и с/у каква цена. Цитирай
bassiscotta Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 от хора, които са наемали помещения в НДК съм чувал следното: зала 1 = 12 бона зала 11= 650 лева за военния клуб 1500 лева за бляк бокс има различни митове за наемане 2 бона + 1 бон озвучаване; било комплет, но цената била отделна, зашото слагали някакъв озвучител насила, щеш нещеш. 3 бона; 2500; 4 бона май много зависи, кой е промотера и какво прави, колко души се очаква да ходат да лочат бири. за парти центъра съм чивал, пак от наематели на партита, че е 5 бона. но незнам има ли, няма ли саунд. всичко е относително - кой си, на кои си. Цитирай
TrumpetNick Отговорено Април 17, 2008 Отговорено Април 17, 2008 Зала България: Около 1800/час + 200/час за запис с тяхна техника. за озвучаване не знам цените... Цитирай
Recommended Posts