kkertev Публикувано Декември 10, 2006 Публикувано Декември 10, 2006 ЗДРАВЕЙТЕ, намислил съм да го купувам, та да питам ако някой е имал възможност да го ползва туй животно да изкаже мнение......чист канал,драйв канал,мошност и тн........! да доуточня,цената му е 649лв. трябва ми както за участия така и за домашно свирене и студио. музиката която свиря е от блус до метъл. Благодаря предварително!!! :hello: Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 за блус ще ти свърши работа и с неговия драйв аз свиря(опитвам се) метъл и не ми допада като цяло усилвателя, драйв канала му има доста гейн, но някак си неможах да докарам достатъчно изчистен саунд, тъй да се каже да "реже" клиин канала му съм го пробвал с няколко процесора и звучеше много зле, незнам може аз да съм смотан и да немога да го наглася, но още няколко мой познати оперирали с този усилвател споделиха мнението ми най-добре ти да го разръчкаш и сам да си прециниш дали ти пасва, всеки търси различен звук все пак Цитирай
kkertev Отговорено Декември 10, 2006 Автор Отговорено Декември 10, 2006 Благодаря за мнението :hello: Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 клиин канала му съм го пробвал с няколко процесора и звучеше много зле, незнам може аз да съм смотан и да немога да го наглася, но още няколко мой познати оперирали с този усилвател споделиха мнението ми абсолютно съгласен. това кубе е доста зле за каквото и да е. мен ако питаш дай още 100-150лв и си вземи рандал 2х12 и ще си смазан от звука поздрави Петър п.п. айде сега да видим за колко минути ще ми звъннат от xxxx - миналият път за мнение във форума срещу кубето Фендер ФМ12 им отне около час да ми звъннат на ГСМ с разни заплахи и простотии Цитирай
kkertev Отговорено Декември 10, 2006 Автор Отговорено Декември 10, 2006 колко струва този рандал и кой модел е бихте ли ми казали? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 цената му е около 800-850лв, има го в музикална къща Фактор и е много по-функционален от модела на Фендер. ФМ212 е винаги с адски много високи, които няма как да се изрежат, докато при рандала може и с високи, може и без тях. въпрос на схема на усилвателя. за модела не се сещам, нека някой друг да подскаже. поздрави Петър Цитирай
kkertev Отговорено Декември 10, 2006 Автор Отговорено Декември 10, 2006 надявам се че е с 2 12 инчови говорителя и към 100w ???? Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Rg100sc е модела на рандала, и да с 2х12 е и аз напълно подкрепям, много е добро това кубе чистия му канал е супер единствената забележка по него е че драйв канала му е малко шумен, говоря при висок гейн а с външен ефект просто размазва Цитирай
BuGZ Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Все пак Фендърчето заслужавали си, ако търся чист или рокаджийски, или блусарски звук ( рядко метъл )? Чистия канал как е? Добре ли се държи през камиончета? Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 кубето е ужасно. драйва не става за нищо. няма плътност и нищо. клийн канала се държи ужасно с камиончета - това е фендерски клийн канал с много високи и камиончетата звучат ужасно през него с две думи - не става Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 (Редактирано) Усилвателят е готин. Разбира се, звукът му не е като на ламповото кубе, но все пак става. За рок и блус върши чудесна работа (поне за мене). Драйвът му звучи някак си по-остро, но все пак добре. Като цяло съм доволен от кубето. П.П. Имай предвид, че усилвателят е доста мощен, така че може да си имаш проблеми с комшиите. Редактирано Декември 10, 2006 от kazimbutt Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 фендер измислили ел китарата хахаха олеле.... усилвателя те кефи, сигурно щото ит е първи или досега си свирил с разни други боклуци дай да сложим еидн такъв фендер до един рандалл, пийви и или ако искаш до моя хюс & кеттнер и ще се разплачете всички фенове на така наречаните ампове Фендер, деот нямат нищо общо със истинските фендер усилватели свиръл съм на много ампове, включително и на такъв от ФМ серията. по-отвратително звучащ честно да си призная трудно се намира. естествено всеки си пази своето.....и на мен в началото ми харесваше. щот нямах база за сравнение Цитирай
wessy Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 (Редактирано) +1 .. усилвателят съкс яко Рандал Rg100G3 e модела с хибриден пауър амп. Свирил съм на предната серия Г2 и направо съм се разбивал ... Г3 няма да е по-зле Редактирано Декември 10, 2006 от wessy Цитирай
TONY Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Фендер ФМ 15 ДСП -го чух в xxxx - и определено си заслужава парите за 15 ватов усилвател Fender Fm 212r - вече от бая време излезна, а аз все още не сьм го чул -за какво е тая джабала,затова - Моля някой сьфорумец, да запише малко семпли с него! и да се престане с тоя амп - почти всяка седмица или някой го плюе или пьк хвали Цитирай
Recommended Posts