mariyan88 Публикувано Декември 9, 2006 Публикувано Декември 9, 2006 някои можели да ми каже да ли може от мп3 да стане на миди с някаква програмка ако някои знае нека ми каже и да ми каже с каква програма 10xxx
Achiles Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 Имаше някаква. Бях я ползвал веднъж, но не и помня името. Не знам за какво ти е, но после е голяма играчка да разделяш тоновете.
mupcku Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 mp3 to ringtone gold тва трябва да ти свърши работа....потърси я в www.download.bg
yamaha Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Всъщност....наистина ли вярвате, че ако преобразувам с каквато и да е програма някоя завършена песен с глас, ударни, хармония и всичко останало, накрая ще получа работещо миди (че и разделено на отделни канали)? Засега всичко това е все още в сферата на научната фантастика (за съжаление). Единствено ако оригиналният материал е монофоничен или поне с ярко изразени и разделящи се прости музикални линии....тогава може да се разчита на някакъв що годе приемлив резултат.
Steppenwolf Отговорено Декември 10, 2006 Отговорено Декември 10, 2006 Както вече бе писано (потърси темата!), всички подобни програми остават да се джуркат в сферата на опита и "може би"... подобно на спортния тотализатор. Темата се затваря.
Recommended Posts