Infinity Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 (Редактирано) Смятам, че е без значение дали звучиш добре като си болен или не, при положение, че не трябва да се пее въобще. Ако се налага, да се прибягва до "енергоспестяващи" техники(имам такива за себе си,индивидуално е за всеки). Но не е добре да се говори, камо ли да се пее с болно гърло, тъй като е възможно да се повреди гласът много сериозно. Понякога се оправя, но понякога си остава орязан, особено ,ако човекът си е дал душата, докато е пял болен. На т'ва му се вика ниско КПД. Редактирано Февруари 11, 2007 от Infinity Цитирай
Infinity Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Ето я и темата, която се вързва толкова добре с тази. Цитирай
radoslava Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Случвало ми се е когато ме боли гърлото да пея много хубаво, все едно съм се разпявала час... но не е винаги Цитирай
fatio Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Абе при мене като съм болен пея ама с 2-3 тона по-надоло и чак след 1 час пеене се разпявам за да почна да си взимам височините,но естествено излизат по-фалшиви като съм болен. Цитирай
Music_niki Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 И аз попринцип знам, че не е много хубаво да пееш, когато си болен, но аз и тогава въпреки това си пея! Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Аз съм от бъгавите хора, които имат ужасяващи алергии ( имам предвид не вредни, но много дразнещи) през пролетта и началото на лятото - това състояние напълно пречи на гласа да си изпълнява своето, при всеки опит за поддържане на по-висок тон, гласът веднага се счупва и изобщо звучи слаб - слава богу, че обикновено не съм основният вокал, защото инаяе съм загубен... Цитирай
fatio Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 (Редактирано) ХАХАХ ти затова си бек вокал само на маймуната пееш ти,защото незнам текста Редактирано Октомври 20, 2007 от IgniteAll И преди си наказван заради системно цитиране на предишен коментар... СПРИ!.. и се запознай с правилата ;) Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 ^ абе ти добре, че не го знаеш, че само гавра ще си правиш.. както ти каза - то не е пеене в тая песен - не става за теб!! Цитирай
Recommended Posts