CyberGene Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 А,сериозно ли мислите,че EX 5 може да се намери за 700$?!?Щото наскоро продадения модел на същия синтезатор беше купен за 2000 лева ,което със сигурност е над 1000$ Ами скоро в един форум четох, че един пич си купил от eBay за 700$ този синтезатор. След това влязох и аз в eBay и потърих и имаше сходни обяви, но това е за щатите... А иначе по въпроса за P90, тъй като до скоро имах такъв. По-готино стейдж електронно пиано няма - прекрасен акустичен звук, прекрасна клавиатура. Какво повече му трябва на човек за класически джаз, поп с пиано, класика и т.н. Но естествено за разни бъзикни, шумове, хеликоптери, кът-оф и прочие джиджавки не става.
Topsun Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 ако не е тайна,какво имаш в момента? А иначе по въпроса за P90, тъй като до скоро имах такъв. ако бях на твое място с такава яка клавиатура и яко пиано,бих си купил само един модул с разни гагамуди
solo5 Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Вземи си Миди клавиатура MK-561C USB 61 клавиша, 10 програмируеми бутона, вграден контролер, дисплей, USB URL
Topsun Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 това става,но предпочитам както казах ямахата P.S. имам чувството ,че съм като рекламно лице на ямаха!де да бях!щях да си имам синтове.които съм взел с 75% отстъпка...ех...мечти
CyberGene Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 ако не е тайна,какво имаш в момента?А иначе по въпроса за P90, тъй като до скоро имах такъв. ако бях на твое място с такава яка клавиатура и яко пиано,бих си купил само един модул с разни гагамуди В момента нямам нищо, продадох я, защото заминавам за чужбина след една седмица. И тъй като там ще съм за дълго време, ако не и за... постоянно, то ще ти кажа какво съм се наточил да си взема още първия месец - Yamaha P250! Само това ще е! Макар че из едни форуми прочетох слухове за наследник на S90, който може би щял да се казва S90 ES и ще има звуците от Motif ES и вероятно още по-добро пиано (което впрочем е нещото, което ме кара за момента да не искам S90, защото иначе по всички други показатели е убийствената свирка!), това се очаква сега на летния NAMM да го представят, ако е вярно, така че може да изчакам малко и да избия рибата след това!
Topsun Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 уоу!яко!тази ямаха Р250 е добра.скоро я гледах някъде и не ми направи огромно впечатление,но е готина.лек път и да ги разбиеш чуждоземците!
miro Отговорено Юни 12, 2005 Отговорено Юни 12, 2005 Прати по едно Casio на бедните си приятели от България
Topsun Отговорено Юни 13, 2005 Отговорено Юни 13, 2005 абе между другото касио са направили няква изродийска свирка с брутално пиано.много яка бленда,почти като истинско...
CyberGene Отговорено Юни 13, 2005 Отговорено Юни 13, 2005 уоу!яко!тази ямаха Р250 е добра.скоро я гледах някъде и не ми направи огромно впечатление,но е готина.лек път и да ги разбиеш чуждоземците! Мерси, Топси! А за Касиото не знам точно кой модел имате предвид, но аз още преди време бях казвал в клуба тук за Privia, че имат много добра клавиатура - почти като на Ямахата, обаче като звук не са чак толкова добре, но стават Обаче за професионална изява не върви някак да излезеш с Касио, не че съм снобар, но такива са фактите и традициите :read: Това е като да отидеш на състезание със Шкода - и техните коли напоследък вадят външен вид и това-онова, ама... :stop:
miro Отговорено Юни 13, 2005 Отговорено Юни 13, 2005 Абе те хората ходят на състезания със шкода и печелят дори и на реномирани ралита.Пък за касио се сещам,че клавиристите на Ричи Блякмор ползваха някакви,но не помня моделите-за концерта в България иде реч.
Topsun Отговорено Юни 13, 2005 Отговорено Юни 13, 2005 има много яки модели на касио,няма спор.друг е въпроса,че в българия има само играчки и никаква информация за яките модели на фирмата,ама съм съгласен с CyberGene,че не може да се излезе на концерт с касио (дори по-горе съм го казал).аз измислих по-евтин вариянт от това да си купя синт с контролери в реално време.ще си взема един готин пулт и от там ще променям честотите на блендата....но и това едва ли ще стане скоро.
Topsun Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 сега се прибирам от концерт на Атепшхан Тайфа.Васко Пармаков свири с Yamaha EX 5.доста готин синтезатор.има зарибени бленди.
miro Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 Той ще се пенсионира с него.А къде си ги гледал?
miro Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 Тая група на Атешхан има доста подобно име на турската Ладжо Тайфа,а съм сигурен че и музиката е доста сходна.Трябва да се чуе.
Topsun Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 свириха снощи на "конюшните на царя".на светлинни години са от лачо тайфа.единствено пармака ми направи густото и то със звуци.другото беше по-зле и от на сватба (не ми се ще да обиждам сватбите).днес гледах в един каталог колко струва новия мотиф ES 8 - 3000 евро ако платиш в кеш.още се зарибявам ,но за съжаление нямам толкова пари за сега,пък и алесисчето си свири доста добре.
Recommended Posts