VeselinM Публикувано Септември 19, 2015 Публикувано Септември 19, 2015 Здравейте! Според вас този практис пад http://musicdivision.bg/Ударни-инструменти-drums/practice-pads/remo-rt-0008-00-tunable-practice-pad-8'' добър ли е и създава ли наистина усещане за барабан? Може ли да се тренира тремоло на него? Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 19, 2015 Автор Отговорено Септември 19, 2015 Става дума за практис пад REMO RT-0008-00. Не знам защо, линкът не се е копирал правилно, а не ми излиза опция за редактиране на горното мнение. Цитирай
prodanoff Отговорено Септември 22, 2015 Отговорено Септември 22, 2015 Компромисен вариант е, но със сигурност е по-добър от тези които са само от гума (лично мое мнение). Естествено няма как да е точно като истински барабан, но мисля че ще ти свърши работа колкото да се упражняваш. Относно тремоло, дори и на маса да се упражняваш, можеш да го тренираш ) Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 22, 2015 Автор Отговорено Септември 22, 2015 Благодаря за мнението! Вчера гледах в базара едно солово барабанче Basix на цена от 80 лева и се чудех дали да не взема него (като за начинаещ мисля, че става), но май ще е твърде шумно за жилищна кооперация. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 22, 2015 Отговорено Септември 22, 2015 Жълтата материя на Vater пада е много яка! Най-добре да тестваш, ако има как. Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 22, 2015 Автор Отговорено Септември 22, 2015 Благодаря! Цената от 71 лева обаче струва ли си за един пад? Цитирай
VeselinM Отговорено Септември 22, 2015 Автор Отговорено Септември 22, 2015 А това барабанче http://bazar.muzikant.org/Барабанче-basix-birch-1455,203231.html според вас струва ли си? Изкушавам се да го взема вместо разни падове. А и цената не е кой знае колко. За съжаление в момента лимита ми е до 100 лева, но от друга страна не ми се иска да стане да взема нещо, което да се разпадне бързо. Цитирай
UFO Romeo Отговорено Октомври 13, 2015 Отговорено Октомври 13, 2015 Според мен лично и твърдите и меките повърхности имат своята полза, защото сетът се състои от такива (соло барабанчето е твърда повърхност / флоор тома например е по-мека и т.н.). За това един комбиниран пад би ти свършил работа. Въпросът е да се свири и да се упражняваш колкото се може повече, и с метроном 3 Цитирай
Recommended Posts