Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравейте,

живота е шарен и вече завчера по случай празника на миньора Joe Lynn Turner изнесе концерт на 29.Август.2015, изпуснах малко в началото, че чак не ми се вярваше и ходих до нас за камерата, но все пак съм хванал 40 мин. Качеството за концерт е добро. Реших да го споделя с вас. Приятно гледане!

Едно благодаря ми стига в тубата или тук :)

https://www.youtube.com/watch?v=Xl6nQns8TAw&feature=youtu.be

отдавна не съм идвал тук.

Бъдете здрави!

Росен А.

Отговорено

Жестоко е!

Благодаря, че сподели.

Еридан звучат като западна група.

Супер яко, направо завиждам на тези, които сте били там.

Гледал съм Джо с Брейзън Абат, гледал съм и Кикимора и Еридан.

Мисля, че бих посочил само 1 български певец , който да може да пее

така рок. Инструменталисти на ниво явно има повече.

Отговорено

Еридан забиха много яко. Джо си е Джо. Благодарен съм на брат ми и съдбата ,че ме вкара в бекстейджа, та успях да си побъбря с Джо. Много готин човек. Изобщо тея хора са много земни,уважителни и добри, преди останах със същите впечатления и от Дио, и от Джон Лорд.

Отговорено

Супер!Познавам един от предишните му кийбордисти(Joakim Svalberg).Tе били идвали дори заедно в Бг.Много свестен пич и той казваше същото за Дж.Л.Т. !Освен ,като музикант човек трябва да се изгражда и като личност.Поздрави и благодарности за линка!

Отговорено

Както се пееше в една песен на Щурците - И, това е звездният ми час!

За Еридан определено това е звездният им час.

Напълно са го заслужили.

В личната ми класация за метъл бг инструменталисти -

Иво Икономов е номер едно за метъл басист.

За барабанисти има двама - Ставри от Конкурент и Стоян от Еридан( и още няколко други банди).

Димо също е страхотен китарист, но при толкова много добри китаристи ми е трудно да правя класиране.

А кийбориста кой е , май е взет като гост за това участие, мисля, че съм го виждал с други групи?