Misunderstood Публикувано Ноември 29, 2006 Публикувано Ноември 29, 2006 Привет на всички Приятели търсят клавир за Южна Корея. Осигурено е пътуването, храна и спане. Парите ще са между 1000-1200$ За повече информация: 0899/819 415 - Светльо Цитирай
Mr. Darkness Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 И защо парите са тъй малко? Парите не са никак малко - в Южна Кореа повечето български музиканти свирят за между 800 и 1000 долара на месец. Условията на живеене и храната са ужасни (независимо от врели-некипелите, които ви разправят различни музиканти, които са били там), а стандарта на живот е безумно висок. Бях там с най-скъпо-платената от българските групи - триото "ТиЕнТи Бенд". Работехме за по 1200 долара месечно, като отделно ни осигуряваха малко храна и имахме малък апартамент в близост до заведението, в което свирехме (между другото и аз съм клавирист/певец). Компанията, за която работихме от корейска страна беше "Фийл Ентъртейнмънт" на Мистър О и Мистър Патрик Ку. От българска страна импресарио ни беше г-н Иван Ковачев от агенция "Ковачев и син". Заведението, в което свирехме се казваше "О`Ким`с- бар", помещава се в КОЕКС-център в град Сеул. Едно допълнение от мен: Ако сте наистина добри музиканти, бягяйте от Кореа!!! Там ходят само тези, които не ги приемат никъде другаде! Сами ще се убедите в думите ми. Ако все пак заминете, пожелавам ви успех и дано поне вас да ви подминат "ужасите" на Кореа и дано не ви пречат леките "особености" на самите корейци. Цитирай
bate Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Подписвам се под всяка дума. Това е самата истина! Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 (Редактирано) Парите не са никак малко - в Южна Кореа повечето български музиканти свирят за между 800 и 1000 долара на месец. Условията на живеене и храната са ужасни (независимо от врели-некипелите, които ви разправят различни музиканти, които са били там), а стандарта на живот е безумно висок. Бях там с най-скъпо-платената от българските групи - триото "ТиЕнТи Бенд". Работехме за по 1200 долара месечно, като отделно ни осигуряваха малко храна и имахме малък апартамент в близост до заведението, в което свирехме (между другото и аз съм клавирист/певец). Компанията, за която работихме от корейска страна беше "Фийл Ентъртейнмънт" на Мистър О и Мистър Патрик Ку. От българска страна импресарио ни беше г-н Иван Ковачев от агенция "Ковачев и син". Заведението, в което свирехме се казваше "О`Ким`с- бар", помещава се в КОЕКС-център в град Сеул. Едно допълнение от мен:Ако сте наистина добри музиканти, бягяйте от Кореа!!! Там ходят само тези, които не ги приемат никъде другаде! Сами ще се убедите в думите ми. Ако все пак заминете, пожелавам ви успех и дано поне вас да ви подминат "ужасите" на Кореа и дано не ви пречат леките "особености" на самите корейци. Аз пък ще ти кажа, че не си бил в най-скъпо платената бг-друпа, защото аз бачках там на 1500$ на месец, като последния месец бях на 3000$ (трио Мания - х-л Westin Chosun - Seoul) работихме 4 месеца (последният беше на двоен хонорар). Това се случва края на 2005г. Храната беше страхотна (европейска) и имаше бюфет, който изобилстваше от риба (Всякакъв Вид) т.е. имахме избор м/у ресторант, бюфет или сами да си купим каквото искаме. Имахме уредени - храна, път, апартамент с всякакви екстри - климатици, телевизори, кабелни, интернет, подово отопление и т.н. + еХтра пари за храна и за таксита (макар, че живеехме на 5 мин пеша от хотела, в които свирихме)... Само таксиметровите много лъжат (превеждат те по най-дългия път, дори 1-ж ни изкараха извън града под предтекст, че не знаели английски, което пък е следващия проблем - много са зле с английския!) Редактирано Ноември 16, 2007 от Ивелин Цитирай
Dani Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 А и "търся КЛАВИР" е интересно казано,в предвид за какво става въпрос.Моля те-другият път бъди така добър да напишеш "търся КЛАВИРИСТ или КИЙБОРДИСТ" .Помислих ,че съм убъркал раздела.......... P.S. Аз като кийбордист,веднага се отказвам да работя с "колеги" ,които се изразяват зле (още като прочета обявата им), независимо от офертата и условията.Представете си какво ще представлява работния процес?! УСПЕХ!!! Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 (Редактирано) ... Бях там с най-скъпо-платената от българските групи - триото "ТиЕнТи Бенд". Работехме за по 1200 долара месечно ... Това е подвеждаща информация Имам приятели и колеги, работили в Кореа за над 4000 долара на пар4е (голяма банда). Не знам за кой обект става дума, но мога да разбера ... Редактирано Ноември 19, 2007 от visiondann Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 19, 2007 Отговорено Ноември 19, 2007 Пичове,темата е от преди 1 година. Цитирай
annimm Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Пичове,темата е от преди 1 година. Цитирай
Recommended Posts