Eclipse69 Отговорено Юли 22, 2015 Автор Отговорено Юли 22, 2015 Ало....модератора.....що ми събра клиповете ??? всички са и видео и кавъри, пък и на мен така ми харесваше, поради това моля да зачетете свободната ми воля и да върнете първоначалното им положение, ако обичате 1 Цитирай
Eclipse69 Отговорено Август 11, 2015 Автор Отговорено Август 11, 2015 мммммммм да.....................лоша работа.......... Цитирай
IgniteAll Отговорено Август 11, 2015 Отговорено Август 11, 2015 Предварително се извинявам за резкия тон, но с такова подвикване тип кръчма, просто няма как да се случат нещата по друг начин. Свободната воля е право на всеки човек, който се регистрира тук, но задължението форума да е подреден е част от нашите отговорности. "Ало...модератора..." е свършил това, което е трябвало да направи, "що"-то ако всеки започне да пуска по този начин теми, ще стане тотална какафония и можем направо да си хвърляме оставките и да си ходим вкъщи. П.П. "що" да е лоша работа? Така виждам всичко, което сте направили като група, а не ровя по страниците, за да намирам всеки ваш клип. 1 Цитирай
Eclipse69 Отговорено Август 13, 2015 Автор Отговорено Август 13, 2015 Не ми се влиза в спорове по темата, но .......свободата и избора е мое право, аз решавам, кое къде да публикувам, не съм нарушил правилата, клиповете са и видео и кавъри. Освен това в края на онова "Ало модератора" завършвам с "МОЛЯ......, АКО ОБИЧАТЕ", но явно няма значение какво желая аз. Щях да разбера, да получа съобщение примерно на лична и да бъда посъветван по въпроса, а ако съм сгрешил или нарушил правилата, тогава да действа ей така , въпреки волята ми !!! П.П. Както обича да казва шефа ми, като постъпва на работа сам подаде МОЛБА.....сега не се оплаквай............. Цитирай
lyu_records Отговорено Януари 3, 2016 Отговорено Януари 3, 2016 На човека така подредени му харесват пък повече. 1 Цитирай
Recommended Posts