Jump to content
Българският форум за музиканти

MIDI & preamp rocktron pirania


Recommended Posts

Здравейте, искам да попитам някой успявал ли е да подкара по MIDI управлението на пресетите на този преамп само с миди педалиера от типа на FCB1010 ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма начин да не стане! Просто трябват основни познания за свързването на устройствата и за МИДИ. Както и да се прочетат упътванията.
 
Използвам тази педалиера с G-Major II рак проц и няма грижи. Мисля я бях пробвал и с Rocktron Xpression. Настройвал съм и друг ТС Електроник рак проц, както и Rocktron Prophesy II (макар и с други педалиери). Общо взето моделите не са особено важни, за този тип управление няма нищо сложно (конкретно смяна на канали на преампа). Просто трябва да се отдели време за прочитане упътванията и да се помисли кое къде какво що. Най-вече да не се обърка МИДИ канала или да не би управлението на преампа по МИДИ път да е забранено от опциите му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана, благодаря за помощта! :godbless:Поздрави и благодаря за вниманието, може да приключим темата! Ако някой има затруднение с подкарването на тези у-ва може да звънне да обменим основни познания за MIDI управлението и гиъра с който свирим! 08786679489 - Митака

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.