jabs Отговорено Юни 22, 2015 Отговорено Юни 22, 2015 (Редактирано) Пусни само вокала в дропбокс, те да го наместят върху трака? Редактирано Юни 22, 2015 от jabs Цитирай
jich Отговорено Юни 23, 2015 Автор Отговорено Юни 23, 2015 Проблема с тайминга е едно много малко избързване в твоя случай. Или както ми вика племенницата- "дай го малко на дясно".Интересното е че след като направихме този премодулирания запис, направих и груг който не беше така усилен но кък като го сложа върху инструментала и ми дава че е по дълъг вокала- че трябва да се "стречва". Да ви се е случвало това? Надявам се не съм обидил никой с това за корекцията. Много съм благодарен за оказаната помощ и че отговаряте на въпросите ми. Иначе слушам мойто смесване, слушам вашето... а бе ще трябва още доста да поседя пред програмата Jabs,извинявам се, но не можах да разбера за дропбокса. Като го кача там на кои трябва да дам линк да го наместят? 1 Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 23, 2015 Отговорено Юни 23, 2015 Хм, това е най-вероятно защото записа и правен например на 44.1, а проекта е на 48. Пусни ми, ако можеш записа с по-ниските нива, а аз ще го наглася. Поздрави! 2 Цитирай
jabs Отговорено Юни 23, 2015 Отговорено Юни 23, 2015 Сори че съм кратък но не съм в България. Имах предвид Иван да ти пусне само обработения вокален трак а ти да си го наместиш върху подложката... може би от мен е тръгнала разликата. Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 23, 2015 Отговорено Юни 23, 2015 Ами то и подложката мина малко обработка. Оставих малко място в средата на панорамата за вокалите и има леки eq корекции. Така или иначе ще е супер ако има вокален трак, който не е "прегорял". Инак мога да експортна и двете поотделно и да си ги нагласите както ви допада. Цитирай
Recommended Posts