sixfeetunder Публикувано Юни 17, 2015 Публикувано Юни 17, 2015 Привет! Имам няколко въпроса относно стартирането ми на един соло проект който съм замислил. Занимавам се с тежка музика от 6 години, свиря на китара и също се дера. Искам да започна да свиря по клубове и следните ми въпроси са:-С каква програма да си пускам останалата част от интрументала( барабаните и баса)?-Как да премахна китарата и вокалите от кавърите ?- И да ми предложите някакви клубове от София и Пловдив в които мога да си свиря бичкии ?- какво друго ми е необходимо да започна този проект ?Ако има някой компетентен по темата нека сподели своят опит, ще му бъда много благодарен Благодаря за вниманието! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 17, 2015 Отговорено Юни 17, 2015 Не можеш да си махнеш вокалите и китарите от микса. Трябва или да си намериш читави бекинг тракове или да си запишеш и направиш сам всичко. Цитирай
paulinap Отговорено Юни 27, 2015 Отговорено Юни 27, 2015 Няма как от една песен да премахнех само вокали и даден инструмент (в твоя случай китара), за да можеш да си го пускаш и да свириш и пееш. По-скоро трябва да си направиш аранжимент - инструментал, който не включва китара и записи на гласове. Смисъл.. слагаш барабани, бас, синтезатори и там каквото ти трябва и го записваш в един wave формат за най-добро качество и пускаш с някой (който и да е) player и си свириш и пееш отгоре. Ако имаш въпроси пиши на ЛС Цитирай
Recommended Posts