Fenix Публикувано Ноември 25, 2006 Публикувано Ноември 25, 2006 Здравейте. Преди доста време имаше тема за това, дори си спомням, че Налбантов я пусна, но както винаги не можах да я намеря с проклетата търсачка... Нито older than today нито филтрирането по име (с новия или стария ник) не свърши работа Та нека има. Става дума откъде мога да си намеря Ambient Sounds. Обърнах и гугъла ма горкичкия толкова глупости има там, че вече е невъзможно да намериш нещо съществено. Специално търся звук от дъжд и най-вече на започващ дъжд. Гугълчето, което отдавна не е the answer to all, предлага такива ужасни звуци (звука на започващ дъжд е все едно записван в баня или на ламаринен покрив). Като сложих най-доброто от дъжда който намерих и го пратих на един приятел, той ме пита "абе 5 пъти тряяше да го слушам докато разбера евала, че това в началото не е просто шум а е дъжд . И освен това нямам никакво желание да плащам не знам си колко си пари само за нек'ффи дето са ми записвали река или дъжд... Тука дето живея и без това само вали, май най-добре да взема да отворя прозореца и да включа микрофона, пък после мога и пари да направя от това П.с. ако някой се справи с търсачката и намери онази, направо преместете тия постове там. Спомням си, че в темата имаше доста добри предложения, ама защо не си ги свалих тогаз... Трябва пак да инсталирам Age of Empires, там май имаше добри Поздрави Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 Дай поща - ще ти пратя дъжд (еййй...как само прозвуча...все едно съм Дядо Господ ).....обаче бързичко, че утре вечер заминавам за 2 седмици.... Цитирай
TheNightRider Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 Това ще ти свърши ли работа? Има гръмотевици. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 Това ще ти свърши ли работа? Има гръмотевици. Мерси, но не ми върши работа. Търся нещо по-тихо, не буря. Цялата работа е, че искам да го сложа като начало на една песен и затова ми трябва дъжд, който започва да вали. Някъде намерих веднъж точно нещото, което ми върши работа, но тогава не ми трябваше още Не искам да е шумен, силен дъжд, само със фейд ин, защото не ми харесва как звучи. Мерси все пак. Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 SOUNDDOGS.COM Всичко е фрий но с кофти резолюция Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 SOUNDDOGS.COM Всичко е фрий но с кофти резолюция Мерси човече, ама наистина качеството е доста ниско и пращят... Цитирай
TheNightRider Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Решението е едно.. направи като Bathory. Направи си тфой ембиънс. Изчакай последните дъждове тая година, фащай микрофона и пиши. Цитирай
vasko321 Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 (Редактирано) Може да пробваш да потърсиш в нашите dc++ хъбове. Много юзъри са share-нали директории с игрите си и там обикновено имената на звуците отговарят на самите звуци. Аз за разни презентации от там съм намирал зловещи звуци, звуци на тряскащи се врати и т.н. Редактирано Декември 3, 2006 от vasko321 Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 http://www.loops.net/ тук съм намирал доста неща инйаче имам една колекцийка с акайски семпли има дъждове и грамотевици и кой знае какво още с добро качество... Цитирай
Roevers Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 почти без връзка с оргиналния request, заради интересите към такава естетика, ето линк към проект който намирам готин http://windowstandpoint.free.fr/ http://lappareil.free.fr/window/map.html Цитирай
Recommended Posts