BlueZone Публикувано Ноември 25, 2006 Публикувано Ноември 25, 2006 Cardigans - My Favourite Game Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Много добър баланс правиш на инструментите...кефи ме :hello: Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Супер е !!!! Може ли да си го дръпна от някъде че да се пробвам да запиша едни нестандартни вокали и оше нещо. естествено ако нямаш нищо напротив Да направим нещо като инетернет джем сешън Цитирай
synchu Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 И на мен ми харесва !! Бтв. кавърите с повече "жица" на такива предимно акустични парчета много ми напомнят за една любима група (Me First and the Gimme Gimmes), които общо взето "опънкаряват" разни класики и се получават, според мен и за мен специално много добри попадения Както се казва дигни малко темпото, каса/соло/каса/соло....преход.... Един леко съдран вокал и си в конкуренцията Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 ЕЕЕЕ вдъхновен от сикс фийт ъндър и техните graveyard classics реших и аз да направя нещо подобно с кавъра който iBobz е направил(много профисионално го е направил бтв) като добавих вокали и едно малко солце.Надявам се iBobz не се сърдиш кавъра е в пощата на форума в папка Liquid_death Цитирай
jFog Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Кавармъта е на шес! liquid_death-леко глъхне вокала май, а точно на припева си требе мелодичен вокал,или гърлен тип Вейдър,щото малко се губи магията.Не че е кофти но обръща нещата на 180 градуса. Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 (Редактирано) Поседния вариянт е готов!!!! в него има и чисти вокали от оше един гост музикант(от Saltriver)...какъвто съм и аз....то и сичките де....та само не се шашкайте на "bebe"???!!! Аиде пишете и както каза един индивид "голяма веселба!" аааа щех да забравя парчето е в пощата на форума в мойта папка Редактирано Ноември 30, 2006 от liquid_death Цитирай
jFog Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 Малко май е силничък другия вокал . Мен ми харесва щото от малък съм си бруталити,но прави впечатление че iBobz-а не е като че ли въодушевен. Цитирай
TONY Отговорено Ноември 30, 2006 Отговорено Ноември 30, 2006 слушам инструментала -добре го свириш - но това не е и трудно парче дилея ти е в повече(като сьотношение драй - ует) китарата няма добра дефиниция(не знам на какво записваш и с какво записваш) основната тема - мисля, че трябва да бьде с фаз - китарния ефект - (не за барабани) - тоест това, което прави рифа на Кардиганс як- тук липсва китарата не пробива и още нещо, според мен важно - в оригинала китарата е семи-акустик и това няма как да се изкопира с айбаниз солид боди китара Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 1, 2006 Автор Отговорено Декември 1, 2006 Айде сега да отговоря на всички един по един: liquid death - имаш интересно виждане за парчето аз по принцип не съм много фен на тоя тип вокали, ама ако се барне като звук ще заприлича на Шулдинър на който се кефя. Дерзай. Tony - оставам с впечатлението, че си мислиш относно моята идея, че е просто да втвърдя парчето...много добре знам какъв е оригинала и бягам от него, щото това парче по принцип ме дразни. Аз не искам основната тема да е пробивна, щото тя ми е може би най-дразнещото нещо в това парче - исках по-скоро двете китари да вървят полифонично и заедно, а не едната да дрънка, а другата да досажда с два фейзнати тона Не знам какво разбираш под дефиниция на китарата честно казано За дилея, обаче бъркаш - няма абсолютно никакъв дилей на нито една от китарите с драйв. Има само на чистата и там не мисля че ми е в повече - поне така ми харесва, щото искам да е разлята. Относно нещата с който записвам - описал съм ги най-подробно в тази тема. Цитирай
jFog Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Абе аз кусуру не виждам много як е парчока днес пак ше го слушам 4-5 пъти Даже ако се ремикснат вокалите с малко по вече среди и ревърб мисля ше заспи( от моя гледна точка де) Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Нека гаврата започне сега: Не мъ замервайте, да живей международното работническо-селско движение и лигата за правата на тъщите-рокерки край откритата уранова мина "Добро начало". Мързеше ме, толкоз. http://media.putfile.com/My-favourite-game-80 Цитирай
Fenix Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 МУХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ Е на това му се вика дебилия..... Извънземните идат.... Да о***** така изпълнението на колегата.... Цитирай
TONY Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 защо правиш кавьр на нещо което те дразни? аз го харесвам много парчето в оригиналния вариант може би затова - ми липсва - фьзираната китара ако ще го правиш по метьл - и целта - е не просто да го пуснеш на някой собственик на рок клуб, за да си уредите участие- предполагам, че ако решиш да презапишеш дистер китарите -тоест с нещо по добро от digitech gnx1 - би се получило по добре. не че звучи лошо но се сещам -за зум 707 - кефеше си ме, докато не пробвах да записвам с него в студио - не говоря за домашни записи (не ги сравняван - дигито е по добро) аналогията ми е, че процесора - те радва, докато не го чуеш записан (поне за мен май е така) или пьк разцькай повече дигито - пробвай с различни звуци конкретно -за ритьм китарата - не знам дилей или голям ривьрб си му сложил на момента та-да-да-дам - пауза - но на паузата яко личи как кьнти лично на мен това не ми допада Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 2, 2006 Автор Отговорено Декември 2, 2006 Tony - това дето ти кънти е шума, който нойз гейта го реже, но не веднага очевидно. Иначе ривърб и дилей няма Цитирай
Recommended Posts