разбойник Публикувано Май 22, 2015 Публикувано Май 22, 2015 През изминалата 2014 година в продължение на няколко месеца нямахме барабанист, което се оказа добър повод да направим серия от акустични парчета. Това е първото записано от тях. 12 Цитирай
anomandrus Отговорено Май 22, 2015 Отговорено Май 22, 2015 Хубава песен! Харесва ми панорамата на песента! Започва потънала и назад и малко по малко излиза по-напред. Добро разделение на инструментите и хубав микс! Доста добре! 1 Цитирай
разбойник Отговорено Май 22, 2015 Автор Отговорено Май 22, 2015 Благодаря за добрите думи. Смесването е дело на Марто от Графити/Дер Хундс/Паникън и т.н. Печем още няколко, в момента в който хванат коричка и се зачервят достатъчно ще ги пуснем. Цитирай
jabs Отговорено Май 24, 2015 Отговорено Май 24, 2015 Има една особена атмосфера и усещане във вашите парчета, които ги правят специални (поне за мен). Получило се е и в ънплъгд варианта. Много мелодично и приятно за слушане и едновременно музикантско парче. Поредното доказателство че добрата музика нЕма нужда от 1,456,278 ноти в секунда и че който си може, си може, пък и само с една акустична китара. Аз поне ще чакам с нетърпение продължението Евалата Адаш, това Яворовците сте голяма работа 1 Цитирай
Telerig Отговорено Май 24, 2015 Отговорено Май 24, 2015 Готино парче - носи много позитивна енергия, много добра работа на Марто - познаваме се с него отдавна ние 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 24, 2015 Отговорено Май 24, 2015 (Редактирано) Браво на НЕМО, и специално на Алек ... Редактирано Май 24, 2015 от Parni_Valjak 1 Цитирай
разбойник Отговорено Май 25, 2015 Автор Отговорено Май 25, 2015 jabs, Teleriq, Parni_Valjak, благодаря ви. Приемам добрата ви оценка и като доказателство за усещането ни, че има развитие в музиката, която правим. Това е ясно осезаемо за участващите в групата, но е друго да го чуеш и от външни хора. 1 Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 12, 2015 Отговорено Юни 12, 2015 Гледам аз, и си викам "Я, кавър на Stone Sour!", ма не било... Майтапа настрана, песничката е готина, а и добре е звукнала. Айде, стягайте се, човек и добре да живее - трябва да запише албум! 2 Цитирай
разбойник Отговорено Юни 15, 2015 Автор Отговорено Юни 15, 2015 Мерси, Тони. Ако не ни мине котка път ще има и албум. Крайно време е, наистина. Цитирай
Recommended Posts