Fender Публикувано Ноември 24, 2006 Публикувано Ноември 24, 2006 Проблема се появява само при стартиране на Windows-a и след рестартиране всичко е ОК ! Досадна работа...Пробвах и с преинсталация и със смяна на PCI слотовете и не ще. Иначе системката ми е горе долу ок - P4 2x2.8 1gb RAM HD 2хSeagate SATA 160 GB Gigabyte Motherboard i DIGIRACK 002 . Преди работех с Cubase SX2 i RME MULTIFACE и пак беше същата работа Ако някой има идеи по въпроса ще съм безкраино благодарен. Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Някъде бях чел, че Power Core PCI не върви на някакви Asus-ски дъна и проблема се оправял с update на bios-а на дънната платка. Гледам, че си с Gigabyte, но може проблема да е подобен и при тебе - можеш да пробваш да обновиш биоса, макар че това си е леко рискова операция и има голяма доза вероятност да не помогне. Какви плъгини ползваш с този power core? Четох някъде хвалби за плъгините на Sony - Oxford EQ и Oxford Dynamics. Цитирай
Fender Отговорено Ноември 24, 2006 Автор Отговорено Ноември 24, 2006 Страх ме е да го ъпдейтвам един път съм се пробвал...беше страшно. Благодаря все пак - мисля да помоля един приятел да го свърши това вместо мен. А относно плъгините - всички на Сони са много яки но еквилаизера е причина да си поръчам още 2бр. такива платки Цитирай
synchu Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 OFF//: А можеш ли да направиш и постнеш едно сравнение с AirEQ - http://www.eliosound.com Има демо. Ако разполагаш разбира се с някоя свободна минутка и не представлява голямо затруднение за теб. Мерси предварително. Цитирай
Fender Отговорено Ноември 26, 2006 Автор Отговорено Ноември 26, 2006 Малко ми е трудно да направя директно сравнение понеже OxfordEq всъщност са 4 типа Eq. може би по характер е най-близо до втория тип като при Air Eq звука е малко по " оцветен" и някак си по-далечен ако това определение ти върши работа Цитирай
Recommended Posts