Hillbilly Отговорено Май 5, 2015 Отговорено Май 5, 2015 ^А,намерил съм..,ние вечно търсим,реално звука е много различен като свалиш строя дори с полутон,на Страта едно време така дрънчах,защото си вадех Хендрикс по слух какви ги върши,а той полутон надолу,между другото е свирил с микс струни,как да е,в реална обстановка Леспола Кърти ,чисти и извозва Ес-джито е като хирург - брилянтен звук-просто не звучи с толкова маса като ЛП,но със същия Гибсън саунд,естествено това е мое виждане,аз си дрънкам стара музика с хард-рок звук. 1 Цитирай
Heartman Отговорено Май 5, 2015 Отговорено Май 5, 2015 (Редактирано) Това ми е цялата сергия Всичко което остана.Иначе повечето неща които минаха ги имам снимани, понеже съм ги продавал.https://www.facebook.com/heartman69/media_set?set=a.10206172647379156.1073741856.1353096647&type=3Почти всичко, ако не и всичко е втора ръка.Нещата нови са на безумни цени, поне за бг музикантите.Трябва да работиш някъде като G.Varbanov,че да си позволиш толкова скъп гиър Та три китарки имам, плюс една акустична и един бас.Два усилвателя.Един за практис бедрум амп и един лампов за концерти.Камионетки много смених но тези останаха.Може би ще си взема още някой друг драйв.Понеже тях ги въртя постоянно докато си харесам звук за това което свиря. Редактирано Май 5, 2015 от Heartman 2 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 5, 2015 Автор Отговорено Май 5, 2015 ^Тъкмо ги видях в фейса преди малко и щях да ти се карам, че не си се разписал тук! Цитирай
Recommended Posts