Krovuel Публикувано Май 2, 2015 Публикувано Май 2, 2015 Здравейте ! Песента , която представям е нещо доста различно от това , което съм записвал до момента . Надявам се ще ви хареса и ще да бъде разбрана ! Като стил почти нямам представа какъв е , но имали значение , музиката е важна , може би точно това стилово определяне води до доста дразги , които са съвсем излишни . Да определено музиката е много важна , би трябвало да сме адски щастливи хората от този форум и не само , че този вид изкуство съществува , че е реалност !Музиката е живот, слушайте музика ! Музиката е въздух , тя е магия !! Хм , колко е тънка линията между тъмната и светлата страна , единствено от нас зависи коя ще изберем ! Бъдете добри хора и нека само хубави неща се случват на всички !!! Благодаря за вниманието ! Приятно слушане ! 1 Цитирай
НиколайGK Отговорено Май 2, 2015 Отговорено Май 2, 2015 Супер е! Може би първата около минута и половина ми допадна най-много - без барабаните като че ли е по-въздействащо Като атмосфера ми напомни на саундтраците на хорърите от 70-те/80-те (нещо тип The Exorcist, Profondo Rosso, Madman, Halloween). Надявам се да пуснеш още подобни Цитирай
Krovuel Отговорено Юни 10, 2015 Автор Отговорено Юни 10, 2015 (Редактирано) Благодаря ! Кровуел ft Mila AryaDaeva - Подорож (432Mhz) Редактирано Юни 10, 2015 от Krovuel Цитирай
Recommended Posts