ELVIS Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Лес Пол копията на Аполо не са никак лоши. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Ако се търси Les Paul-тип китара, според мен задължително трябва да е със set-neck а не с bolt-on, както повечето LP копия. В РФ съм виждал китари Vintage тип LP и SG, които бяха доста близо до оригинала като конструкция, но като звук трябва да се пробват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 (Редактирано) Ставаш и отиваш до магазина. Пробваш китарата. Ако ти хареса вземаш. Тука няма да чуеш добра приказка за СТАГГ. Аз свиря със стагг(ПРС копието) и съм много доволен ,2 год. почти я ползвам и не е мръднала... Стаг имат доста добри неща на достъпни цени поздрави!!! Редактирано Ноември 23, 2006 от AFTER-THE-RAIN Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Навремето във Фактор бях гледал едни DeArmond, мисля че горе-долу биваха, но не съм ходил от много време и не знам дали продават такива все още. Един приятел има Лес Пол DeArmond и съм свирил бая с нея, обаче въобще не ми харесва. Малко калпаво е направена и струнника долу е отвратителен,а и адаптерите са гадни. Не бих си взел такава никога. В момента един приятел остави за ден-два един Епи Лес Пол и ебаси разликата. Тая китара е нечовешки яка, даже се чудя как да не му я върна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHARO Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 са се сетих че в jazz шопа има един черен леспол втора ръка -дори пише че е гибсън за 300-350 кинта май, бил курейски или нешо такова но се пак бил гибсън аз не съм го пробвал и дори не сум убеден че е наистина гибсън но се пак го виж Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VOSTOK Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Недей така бе, човек, ще ни докараш инфаркти на всичките, гибсън за 350 лева, сега няма да мога да работя до края на деня. Някой чекнал ли го е това? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 може да е некф Gipsun като адибас, бе.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Мяркал съм го, ама нещо не ми вдъхва доверие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Аз съм си харесъл една имитациика от Encore ама не знам дали си струва главоболието да я внасям от Англия.Парите са си точно като за мене-100 евро . Аз бех си я взел и след време бих я моднал с по-яки адаптори, но все пак вие какво мислите ето ви и линк за да я видите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 Не си взимай Encore човече...китарите им са по-зле и от кожите за барабани... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 гибсън за 300-350 кинта май, бил курейски или нешо такова но се пак бил гибсън щом е курейски не ми се мисли в коя държава е правен иначе по темата - читава китара под 1000лв няма да намериш, така че или вземи възможно най-евтиното (стаг определено е това, но да знаеш, че е пълна пръчка) или събирай пари и вземи нещо готино (за около 1000лв може да си вземеш Епифон Лес Пол Студио - определено супер китара). ами това е поздрави Петър Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 (Редактирано) http://www.musik-service.de/spade-guitars-cnt1735en.aspx ето един линк с китари Spade. Имат още по-добри оферти...ЛесПол имитации в пакети за начинаещи (барабар с кубе) от 129 Евро Бах, къде живеем ние бре...тук що няма такива.... Редактирано Ноември 23, 2006 от alexthegreat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 ...и по-добре. Китара не означава непременно оцветено и лакирано дърво със струни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Jackson Отговорено Ноември 23, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2006 Мерси за много съвети. Но в крайна сметка се обърках напълно. Лошото е че аз свиря от скоро и това ще е първата ми Е-китара .. и дори да я пробвам не знам какво трябва да чуя :wall: .. А в малкия цум човека е голям пич.. ама май като видя че не разбирам... и ми обясняваше за всяка китара че е супер. И затова мисля да разгледам и другите магазини.. да видя кой какво ще ми предложи. Страх ме е да не си хвърля парите на вятъра и после да съжалявам. То е ясно че с тая китара няма да свиря цял живот.. ама поне 2 години да издържи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SHARO Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 (Редактирано) никога няма да си доволен от първата си китара първо защото ще бъде до 300лв второ ще ти омръзне трето винаги ще си мислиш че е трябвало друга да си земеш а относно оригиналния гибсън за 350лв е абсолютно сигурна информация ама ме е срам да отида и да кажа "може ли да пробвам оня гибсън за 350лв" някво срамно е както казва един мой приятел "важното е да се свири" Редактирано Ноември 23, 2006 от SHARO Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts