Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Дам. Тосин е добър китарист. Никога не успях да прослушам обаче Animals as Leaders. Съгласен съм, че са страхотни изпълнители, но не е my cup of tea. Инак летвата е сериозна. :)

Редактирано от anomandrus
Отговорено

Изгледах ги. Почувствах се по същия начин, както когато гледам TLC или Discovery Channel и видя някой да яде натрошено стъкло, да прави секс с автомобила си или да изважда собстеното си рамо и след това да го намества. Да, изумен съм........so what? :D

Отговорено (Редактирано)

Пича си прави собствената музика, гледа си кефа и би ти забил абсолютно същия въпрос. AAL имат свои фенове ;)

Редактирано от G.Varbanov
Отговорено (Редактирано)

Ок, здраве и берекет и на Тосин и на феновете :) Нищо против тях.

Просто ти си постнал "събитието", а като гледам и той си го рекламира, явно се търси някаква реакция. Tова е моето мнение, нищо повече, не претендирам за меродавност :)

Редактирано от Yves
Отговорено

Това което чух от този 20 секунден клип далеч не е "спортен тип" музика...пича наистина знае как да използва инструмента...

Отговорено

Определено не са лесно смилаеми. Аз също не бих могъл да се нарека техен фен, но има неща, които ме грабват. Например това, слагам кавър, понеже клиповете с Тосин са кофти:

• 7 months later...
Отговорено

На тия басиста сигурно отдавна е минал в оставка :)

Май Тосин прибавя по струна на година. Беше ми интересно в началото но цялото "джент" движение оскуча много бързо.

• 1 month later...
Отговорено

Фен съм на Тосин и на AAL, но определено тяхното не е за всеки. Далеч по-лесно смилаеми са Tesseract и Periphery, както и изключителните според мен Intervals. Определно в "джент"-а има доста интересни като звучене банди и според мен този "тренд" ще се обособи като собствен жанр, който тепърва ще набира популярност специално в България.

Отговорено

Тук (явно в 8-струнния период) ме кефи:

Не съм дори слушал AAL, обаче ми се струва, че добре си ползва инструмента със всичките му струни.

Също мисля, че само доста особен стил музика би изисквал толкова струни. Обикновено 7-мата стига, за да може човек

да си хване удобно всички басови тонове(които биха били проблем при 6-струнна китара).