kattie_music Публикувано Април 4, 2015 Публикувано Април 4, 2015 Здравейте !!:-) Четох подобна тема тук , но...не ми помогна. Както виждате в заглавието...досещатете се какво ме интересува. Аз пея от както се помня! Като малка заспивах на музика ! Музиката е част от мен .. не мога без да пея ♡♡♡ Та така...когато пея се записвам на записи (на тел.) Лично аз се харесвам..тоест именно , че не мога да се самоупределя търся съвет?! Не мога да ходя на уроци..няма финансова възможност..но пък мисля да се запиша в музикалното училище(от Русе съм :-) ) Ще имам по голяма възможност ! Какво мислите вие ? Моля, обяснете как стоят нещата. Опитвала съм да говоря с хора ,които разбират от музика (по скайп или Ф.Б.), но никой не успя да ми помогне..ако знам дали имам талант и ако ДА..ще развивам таланта си ! Но незнам как да разбера..а и с тази моя сценофобия... (За 7 клас съм на 13 г.) Благодаря ви предварително!!! ;-) Цитирай
Mike_MnD Отговорено Април 4, 2015 Отговорено Април 4, 2015 Ако знам дали имам талант... е въпрос, който дори хората набедени с талант си задават Таланта е хубаво нещо... абстрактно... все пак, не разбирам как хора които разбират от музика не успяват да ти помогнат ? Качи запис и тук във форума, ще получиш безпристрастни мнения. Но относно това, дали да учиш музика и тн. е нещо, което решаваш или сама за себе си. Ако оставиш някой да решава вместо теб, шанса в последтсвие да си недоволна е голям. Но като цяло темата отива, към по сериозни житейски проблеми. Цитирай
kattie_music Отговорено Април 10, 2015 Автор Отговорено Април 10, 2015 Ами не успяха....казаха да ходя на частни уроци и това е, а аз живея с баба и дядо...и нямаме тази възможност да плащаме уроци . Цитирай
TONY Отговорено Април 10, 2015 Отговорено Април 10, 2015 www.youtube.com есайт в който има доста уроци. Лошото е, че информацията няма да бъде систематизирана и подредена спрямо теб и твойте нужди и специфики. Но е безплатна... https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+sing+better Цитирай
ultramega Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 Ученето не е лошо нещо и дори да не си някакъв извънреден талант , пак е възможно с труд и постоянство да напредваш Цитирай
kassad Отговорено Април 11, 2015 Отговорено Април 11, 2015 Просто захвани много яко и въобще не се тормози с подобни въпроси.Важно е само едно-ти да напредваш с времето спрямо себе си.Сравнението с други музиканти също е голям тормоз. Цитирай
Recommended Posts