Jump to content
Българският форум за музиканти

kattie_music

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kattie_music

  1. Ами не успяха....казаха да ходя на частни уроци и това е, а аз живея с баба и дядо...и нямаме тази възможност да плащаме уроци .
  2. Здравейте !!:-) Четох подобна тема тук , но...не ми помогна. Както виждате в заглавието...досещатете се какво ме интересува. Аз пея от както се помня! Като малка заспивах на музика ! Музиката е част от мен .. не мога без да пея ♡♡♡ Та така...когато пея се записвам на записи (на тел.) Лично аз се харесвам..тоест именно , че не мога да се самоупределя търся съвет?! Не мога да ходя на уроци..няма финансова възможност..но пък мисля да се запиша в музикалното училище(от Русе съм :-) ) Ще имам по голяма възможност ! Какво мислите вие ? Моля, обяснете как стоят нещата. Опитвала съм да говоря с хора ,които разбират от музика (по скайп или Ф.Б.), но никой не успя да ми помогне..ако знам дали имам талант и ако ДА..ще развивам таланта си ! Но незнам как да разбера..а и с тази моя сценофобия... (За 7 клас съм на 13 г.) Благодаря ви предварително!!! ;-)
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.