_Vermilion_ Публикувано Март 31, 2015 Публикувано Март 31, 2015 Здравейте, певци. Имам слабост към по-тежката музика, но за момента не се справям с тежките вокали..или поне не така, както ми се иска. Ще ми се да взема няколко урока, за да разбера и усетя самата техника на growl, scream и т.н. ...тъй като не искам да си съсипя гласа, защото си държа и на чистите вокали, хаха Знаете ли някой свестен и разбран педагог, който не е прекалено скъп... или въобще някой, който да може да преподаде няколко урока по тези техники. Става въпрос за град София.Благодаря ви предварително! Цитирай
deadman_walking Отговорено Април 5, 2015 Отговорено Април 5, 2015 0887705166- Жоро, звънни ми или само кликни , както ти е удобно. Мога да те насоча към наистина добър педагог в тази област и искам да поговорим и по другата тема която си пуснал във форума - за вокал. Поздрави. Цитирай
Nepalm Отговорено Юни 10, 2019 Отговорено Юни 10, 2019 А може ли без да ти звъним да пуснеш някакви координати тук? И на мен ми се иска да се срещна с такъв вид педагог, защото ми писна да гледам клипове в тубата без да схващам кое не правя като хората при Fry Scream, примерно. Цитирай
Recommended Posts