Jump to content
Българският форум за музиканти

Nepalm

новаци
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Nepalm

  1. А може ли без да ти звъним да пуснеш някакви координати тук? И на мен ми се иска да се срещна с такъв вид педагог, защото ми писна да гледам клипове в тубата без да схващам кое не правя като хората при Fry Scream, примерно.
  2. Nepalm

    Любими певци

    Corey Taylor(SlipKnot, Stone Sour), макар че напоследък много зле изкарва крещенето по концерти, но пък в останалото си остава железен. Бих казал, че самият глас ми харесва най-много и това колко добре предава емоцията чрез него. Adam Gontier(Three Days Grace-бивш, за жалост) не е за пропускане въобще.. За мен този човек има един от най-великите гласове в алтърнатив рока. Serj Tankian(System of a Down) пък за мен има някак силно отличителен глас.. Мога да го позная навсякъде. Видях, че някой вече е писал за Sully Erna(Godsmack), но смятам че си заслужава да бъде споменат пак.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.