LP1 Публикувано Март 28, 2015 Публикувано Март 28, 2015 Здравейте с един приятел записахме това, чуйте го и дайте коментар (ако имате време разбира се), добавили сме само ефект, не сме коригирали тонове и т.н. Разбира се може да сте критични, предпочитам реална оценка ! Благодаря за отделеното време https://soundcloud.com/lp1-4 Цитирай
pit_kk Отговорено Март 28, 2015 Отговорено Март 28, 2015 и сега е добре, но още малко като че ли, и става перфект. браво Цитирай
LP1 Отговорено Март 28, 2015 Автор Отговорено Март 28, 2015 и сега е добре, но още малко като че ли, и става перфект. браво Много благодаря за бързия отговор, умишлено оставихме записа така, без корекции за да знам къде са грешките, не че не ги знам де -има фалшивичко но и винаги са полезни няколко допълнителни мнения. Благодаря Цитирай
LP1 Отговорено Април 20, 2015 Автор Отговорено Април 20, 2015 Ето още една Сляп ден на Сигнал: https://soundcloud.com/lp1-4/lubo-andreev-comp Ще се радвам на коментари ! Поздрави ! Цитирай
pit_kk Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 мелодията, гласа- екстра. усеща се едно леко фолкаджийско вибрато на моменти, и направо е ужасно, а тази песен ми е една от любимите. нямаше как да не чуя, още по-малко да замълча. останалото е добре обаче Цитирай
LP1 Отговорено Април 20, 2015 Автор Отговорено Април 20, 2015 мелодията, гласа- екстра. усеща се едно леко фолкаджийско вибрато на моменти, и направо е ужасно, а тази песен ми е една от любимите. нямаше как да не чуя, още по-малко да замълча. останалото е добре обаче Мхмм мерси за отделеното време, а за вибратото - да наистина като се чуя е така, ще го имам в предвид.Мерси Цитирай
pit_kk Отговорено Април 20, 2015 Отговорено Април 20, 2015 изпей го малко по-просто и ще стане супер. няма нужда да си Данчо Цитирай
viksps Отговорено Април 21, 2015 Отговорено Април 21, 2015 Аз не обичам да давам такива мнения, ама понеже общо взето ми хареса, реших, че мога да си го позволя този път. Верно махни вибратото и пей по-просто, но за сметка на това по-точно - има колебания, тонът не е стабилен и понякога не е точен - поне аз така го чувам - като слушател, не като професионалист. Имаш хубав глас и приятен, хубав тембър, просто трябва да се обработи и да добиеш техника - с педагог, предполагам, ще е най-добре.Сега фразата звучи колебливо, малко като на караоке - леко аматьорски. Но би могло да стане, според мен - има над какво да се работи, но има и с какво - демек, в гласа ти има материал. Успех!!! 1 Цитирай
LP1 Отговорено Април 22, 2015 Автор Отговорено Април 22, 2015 Благодаря за отделеното време, общо взето и аз така мисля, поне явно имам що годе вярна преценка Една последна балада поствам, пък кажете как Ви се струва, кое куца, какво да се промени...т.н. https://soundcloud.com/lp1-4/andreev-pochti-zabravena Мерси на всички ! Цитирай
Recommended Posts