Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 56
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Обложката е готова. Само трябва да занеса работите на един приятел да я изпечата и да щампова дисковете.

Очаквайте включване.

• 2 weeks later...
Отговорено

Поради различни стечения на обстоятелствата, нещата от албума ще бъдат презаписани. Това го правя с цел такава, че най-малкото би било неуважение към собственото си творчество да го издавам в този вид.

По подобни причини може би едно-две парчета ще отпаднат, но за сметка на това другите ще са на ниво.

Предполагам че в рамките на месец и нещо работите ще са готови, а съответно на албума ще бъде направена промоция във Фенс, където албума ще може да се купи на място. Цената още не е ясна, но ще е някъде около 7-8 лв. максимум.

В тази връзка ще ми трябва още един китарист, оборудван със 7-струнна китара.

Ако има заинтересувани - ЛС

Отговорено

Ей, детето чудо!

Аз предполагам съм слушала част от нещата във вас. Ще си ги дръпна директно и ще ги чуя идните дни, но съм убедена, че са "умопомрачителни"!

:):)

Отговорено

Новата версия на Departed звучи много готино, както и старата, но пресъздава доста по-различна атмосфера - feeling-а :bravo: е друг . Предполагам е търсен ефект.

Отговорено

Стария вариант не ми звучеше достатъчно фюжънски, което всъщност беше идеята, пък и като динамика ми беше малко еднообразен.

Идеята на парчето е, че някакъв човек пътува, напускайки някакво място и отивайки на друго, за което предполага, че ще е по-добро, но не е сигурен. Свързано е с някакви вътрешни тревоги, че може да се окаже излъган, мисли си дали не е допуснал грешка като си е тръгнал, обаче все пак е позитивно настроен към мястото, където отива.

Не знам дали удачно съм пресъздал това настроение...