sa6tiat Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 (Редактирано) Аз бях първи, не се предреждайте, мола.... Редактирано Ноември 20, 2006 от sa6tiat Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 20, 2006 Отговорено Ноември 20, 2006 WOW! много свежарско бе колега ! евалата! :hello: Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 21, 2006 Автор Отговорено Ноември 21, 2006 Обложката е готова. Само трябва да занеса работите на един приятел да я изпечата и да щампова дисковете. Очаквайте включване. Цитирай
PinTip Отговорено Ноември 22, 2006 Отговорено Ноември 22, 2006 Ето това вече е индустрия в зародиш... Институционализация му е майката!!! Само напред и нагоре IBobz. Страхотни неща! Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 4, 2006 Автор Отговорено Декември 4, 2006 Поради различни стечения на обстоятелствата, нещата от албума ще бъдат презаписани. Това го правя с цел такава, че най-малкото би било неуважение към собственото си творчество да го издавам в този вид. По подобни причини може би едно-две парчета ще отпаднат, но за сметка на това другите ще са на ниво. Предполагам че в рамките на месец и нещо работите ще са готови, а съответно на албума ще бъде направена промоция във Фенс, където албума ще може да се купи на място. Цената още не е ясна, но ще е някъде около 7-8 лв. максимум. В тази връзка ще ми трябва още един китарист, оборудван със 7-струнна китара. Ако има заинтересувани - ЛС Цитирай
Грация Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Ей, детето чудо! Аз предполагам съм слушала част от нещата във вас. Ще си ги дръпна директно и ще ги чуя идните дни, но съм убедена, че са "умопомрачителни"! Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 5, 2006 Автор Отговорено Декември 5, 2006 Ей тука сега един от новите записи. Още не е смесен кат хората, ама тва е засега: 1. Departing Цитирай
Delyan Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Новата версия на Departed звучи много готино, както и старата, но пресъздава доста по-различна атмосфера - feeling-а е друг . Предполагам е търсен ефект. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 много гот направо се пукам от кеф като чуя такива неща. давай и другите :green: и успех в начинанието Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 албума ти е жесток...даже няма нужда да ги презаписваш...звучат си убийствено парчетата Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 5, 2006 Автор Отговорено Декември 5, 2006 Стария вариант не ми звучеше достатъчно фюжънски, което всъщност беше идеята, пък и като динамика ми беше малко еднообразен. Идеята на парчето е, че някакъв човек пътува, напускайки някакво място и отивайки на друго, за което предполага, че ще е по-добро, но не е сигурен. Свързано е с някакви вътрешни тревоги, че може да се окаже излъган, мисли си дали не е допуснал грешка като си е тръгнал, обаче все пак е позитивно настроен към мястото, където отива. Не знам дали удачно съм пресъздал това настроение... Цитирай
Грация Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Не знам дали удачно съм пресъздал това настроение... Си! Цитирай
Delyan Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Това, което писах по-горе, в никакъв случай не трябва да се приема като отрицателна критика! Парчетата много кефят! :guitar: Цитирай
jFog Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Чесно колеги,мисля че е време ''Авторска музика'' да има и подраздел ПРО... ТУка поредния пример... Цитирай
Recommended Posts