Delyan Отговорено Април 13, 2005 Автор Отговорено Април 13, 2005 ... глеам некви заплахи, женитби ... нещо страшно ... Благодаря за мненията. Записвано е с Kirkland-a и Samplitude. Това е почти натуралния звук на китарката. Цитирай
BlueZone Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Ех Деляне, Делянееее... От сутринта съм се зафанал да ти преслушам най-накрая всички работи, дето си ги пускал и да ти кажа - възхитен съм Имаш супер интересни идеи, пък и като са изсвирени добре, направо си е кеф да слушаш П.П. Ако не направиш албум, май тук всички публично ще те линчуват Грехота е такъв човек да потъне в мрака безизвестен... Цитирай
Delyan Отговорено Май 10, 2007 Автор Отговорено Май 10, 2007 Ех Деляне, Делянееее...От сутринта съм се зафанал да ти преслушам най-накрая всички работи, дето си ги пускал и да ти кажа - възхитен съм recourse.gif Имаш супер интересни идеи, пък и като са изсвирени добре, направо си е кеф да слушаш smile.gif П.П. Ако не направиш албум, май тук всички публично ще те линчуват wink.gif Грехота е такъв човек да потъне в мрака безизвестен... Много приятна изненада! ... да се изрови нещо толкова старо ... !!! Много БЛАГОДАРЯ, Боби!!! Цитирай
zanev 70 Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Бре това от март 2005 .... около година и половина преди въобще да разбера че има такъв форум .... мале мале ... Delian-е приятелю , да ти имам ритмичната ръка .... много добре , бравос дето се вика ..... радост за ухото е твоето свирене . Цеко Цитирай
Грация Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Човек, това е първото твое нещо, което чух и съм възхитена естествено (не съм очаквала друго). За звука - не мога да ти кажа нищо, защото не разбирам, но от това, което съм виждала и чувала блика много хъс, професионализъм и се усеща личното ти удоволствие да го правиш! Очевидно носи много удоволствие и за слушателите (зрителите също!). Адмирации! Цитирай
rockstar666 Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 (Редактирано) Супер яко парче,браво пич,а що се отнася до акустичната му версия пази я като очите си ,за да не я чуе Джеф Уотърс! Редактирано Май 11, 2007 от rockstar666 Цитирай
Telerig Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 и аз се присъединих към чулите парчето Джеф Уотърс може да почерпи Цитирай
mike_portnoy Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Абсолютно съм съгласен с всички! Парчето размазва, не мога да кажа мнение за звук, защото го слушам на лаптоп в момента, но като композиция много ми допадна! Евала. Цитирай
Recommended Posts