Delyan Публикувано Февруари 13, 2005 Публикувано Февруари 13, 2005 "Delivery: My Anger" Едно демо, което май е най-тежкото нещо, което ми е хрумвало. Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 13, 2005 Отговорено Февруари 13, 2005 :inlove: Ей - браво!!! :inlove: Утрепваш ме в тоя час!!!Надишала съм се с лакове,бои и прочие ремонтилни препарати за китари и определено ме вдигна на крака!!!Живнах!!!Браво!!!Маугли ти е казал на теб - имаш една работа да вършиш Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 14, 2005 Автор Отговорено Февруари 14, 2005 Радвам се, че ти е харесало и съжалявам, че съм те утрепал - не съм искал :green: !!! MAUGLY - нищо не е казал или поне не се сещам!!! ... а тук и един Second Edition - "Delivery: My Anger" SE :-) Разликата е в звука. Видимо е и извън BG. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 (Редактирано) Звук - 666 Идея - 666 Изпълнение - 666 Много интересното, много различно, много маняшко и стегнато Утрепа ме и ме удари у стената Редактирано Февруари 15, 2005 от DeathZone Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 (Редактирано) Браво Деляне! п.п Искам да кажа на Росен и на Теб... Време е и съвети да си даваме... Редактирано Февруари 15, 2005 от Nalbantov Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Леле майко Немам думи. Пич, ти защо не си световноизвестен вече? Изпраскай едно албумче, а? Цитирай
Dylan_101 Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Не мога да го сваля нито от първото нито от второто място... Силурен ли си че се вижда от чужбина? Цитирай
Ivan Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Сега го видях и сега пиша ... аз съм утрепан вече от около седмица с "Delivery:My Anger" - в добрия смисъл,очаквам още "стрелба" и давам заявка за първото копие от албума Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Отговорено Февруари 15, 2005 Бах ... радвам се, че ви е харесало!!! @Dylan101, сори, бях направел малка глупост за SE-то. Сега би трябвало да се чува и извън BG. Мите, съгласен съм за съветите и критиката. Надявам се да започнат от този пост нататък!!! И ще започна аз : - Има бая какво да се желае по отношение на звука например!!! Цитирай
chacho Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 готино парче, с интересни лирически отклонения ин дъ мидъл а как си докарал тоя звук (на ритъма в началото и в края)? така и не можах да определя на какво ми прилича, ама е некакво странно такова Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 15, 2005 Отговорено Февруари 15, 2005 Бравос! Само така И...колкото повече :guitar: толкова по-добре Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ем'...Какво да кажа - пак го слушам в тотално различно настроение - не е от настроението, д'е*а - ! ! ! ужасно е добро просто ! ! ! Цитирай
musicman Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Парчето е много хубаво като идеи и разнообразие но му липсват баси. Баса нещо никакъв го няма. Така няма плътност. И може би нивото е малко ниско. Това е според мен Цитирай
black_waltz Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 тва за бас-а съм сагласен и аз, обаче парчето наистина е страхотно, най-хубавото е че е уникално и разнообразно....абе кефи отвсякаде Цитирай
Recommended Posts