VeselinM Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Не знам. В раздела с правила прочетох, че има забрана за лични съобщения, но никъде не е упоменато за харесванията. Може пък наистина това да е причината да не позволява "лайковете". Цитирай
musicman Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Не, новаците нямат право да харесват. Просто манията за харесване е много заразителна и за това Но, Веско, ще го преместим в групата на потребителите и ще може да харесва. 1 Цитирай
musicman Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Вдигнах лимита на 10 харесвания за 24 часа. 1 Цитирай
VeselinM Отговорено Октомври 6, 2015 Отговорено Октомври 6, 2015 Благодаря много за доверието, musicman! Цитирай
solist Отговорено Януари 4, 2017 Отговорено Януари 4, 2017 Здравейте! При мен също се получава нещо както предходния потребител - VeselinM. Въпросът ми е: Изобщо ли нямам право да харесвам постове с бутона "харесвам"? Всеки ден, когато се опитвам да харесвам нещо - ми излиза съобщение - "изчерпан лимит за деня" или нещо подобно - а аз не съм ползвал никакъв лимит - абе нищо ли нямам право да харесвам? Никакъв лимит ли не ми се полага - кой е измислил този "стил"?? Това не е в духа на музикантското общуване - ние сме емоционални хора - а и никъде в правилата не видях да се пише за такова ограничение... Ха ха ха - ами тогава - има ли бутон "не харесвам" - че да мога да проявя някаква активност. И какво значение има "млад" (новопостъпил" ) или дълго месечно-годишен потребител? Това не е правилно според мен. Нещо на казарма ми намирисва - "млади" войници - "стари пушки" Бау - неприятно съм изненадан! Правата на човека - дали е новопостъпил или "староокопал" се - ... ами ние сме "човеци" , нали така? Животът е несигурен - като една свещичка е. Можем да угаснем неочакано - и млади и стари - извинявам се за философстването - но преди всичко сме хора, а после другото, за което сме тук... Или сме само човеци в кавички? Това тук казарма ли е?? Или пък музиканта не е като човека. Къде е свободата на словото - което пишете, че защитавате?? Странно - много странно правило. Не ми харесва определено. Какъв е смисъла? Какъв е този смисъл, да се ограничава харесването - ами дайте бутон "не харесвам" - тогава.Ето аз сега натискам един виртуален бутон: "Това не ми допада", смехотворно е и няма никаква логика. Млад стар - трябва всеки да има права - и ако наруши нещо - тогава да има наказания! Музикантите да не могат да ползват такива такива елементарни функции - разочарован съм. По добре го махнете въобще този бутон, че да не се подтиска психиката на потребителите. Цитирай
Recommended Posts