anomandrus Отговорено Април 21, 2015 Отговорено Април 21, 2015 (Редактирано) Имам го на телефона. За мен става за джиджиткане, когато нямаш амп под ръка. Не бих го използвал за друго. Купих си и биаса (2 пъти, защото за айфона и за айпада се оказаха различни версии) и джемъп про. Като звук за практис е ОК, но усещането ми е куцо и странно. Но пък за някои ситуации е удобно. Редактирано Април 21, 2015 от anomandrus Цитирай
musicman Отговорено Април 22, 2015 Отговорено Април 22, 2015 ^^ Може и в реално време да се ползва. Цитирай
ultramega Отговорено Май 1, 2015 Автор Отговорено Май 1, 2015 Вече има и Bias Fx , за който се интересува:http://www.positivegrid.com/bias-fx/ 1 Цитирай
jkolarov Отговорено Юли 26, 2015 Отговорено Юли 26, 2015 Софта е страхотен, и за мен лично е по-добър от останалите, специално за десктоп. За телефон и таблет нямам база за сравнение, понеже имам само БИАС-а (JamUp Pro), но честно казано съм очарован. Имам конкретен въпрос за Десктоп версията на АМП. Това нещо може ли да се управлява по МИДИ? Например, quick snap функцията би ми била полезна да я изкарам на външен педал. Пробвах по стандартния начин в лоджик, но нещо не захапва, предполагам че просто не са предвидили МИДИ управление специално за АМП софта. Предполагам че в ЕФЕКТС софта ще може да се сменят пресети по МИДИ, но за момента не разполагам с копие. Имам ли варианти, или да почакам докато се "сдобия" с копие на ЕФЕКТС? Цитирай
Recommended Posts